L’Agrupació, convidada de luxe al Centenari del Salamanca UDS

L’Agrupació, convidada de luxe al Centenari del Salamanca UDS

Uns 3.500 espectadors van gaudir de la festa del Centenari del Salamanca UDS celebrada a l’històric Estadio Helmántico

Aquest dissabte 15 d’abril, una expedició de 26 membres de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona es va desplaçar fins a Castella i Lleó en motiu del Centenari del Salamanca UDS, una entitat històrica del futbol espanyol. Fins a 17 jugadors de la plantilla de l’AJ FCB Masculí, acompanyats del president, Juan Manuel Asensi, i el vicepresident Rafael Zuviría, van representar l’Agrupació al llarg de la vetllada. A més, ho van fer molt satisfactòriament, ja que van guanyar al combinat de veterans del Salamanca per 0 a 4.

La presència de l’equip blaugrana va ser un al·licient més per tal de generar expectació entre l’afició local per a la gran celebració que havia preparat el club salmantí. Fins a 3.500 persones es van desplaçar a l’Helmántico per viure una jornada històrica, on s’hi va presenciar un ambient familiar i festiu.

 

AJ Salamanca salutació

 

Pel que fa al joc, l’equip dirigit per Jordi Gonzalvo va ser superior durant tot el partit i el tècnic va poder repartir minuts a tots els jugadors presents a la convocatòria. L’Agrupació va endur-se un triomf clar per 0 a 4, gràcies als gols d’Alguer Brugarola (2), Miguel Ángel González i Jordi Martínez.

La convocatòria pel partit va estar formada per: Alain Navarro, Xavi Guzmán, Francesc Moreno, Samu Okunowo, Miguel Ángel González, Abraham Minero, Carles Gimeno, Juanjo Carricondo, Javi Delgado, Félix Palomares, Paco Martínez, Cristian Hidalgo, Jordi Martínez, Juan Carlos Rodríguez, Oscar Arpón, Alguer Brugarola i José Antonio Cuadrado. Per part de l’staff tècnic, a banda dels dos entrenadors, Jordi Gonzalvo i Juan Antonio Orenes, van viatjar a Salamanca el delegat de l’equip, Paco Gómez; el fisioterapeuta, Antonio Cañizares; l’encarregat de material, Enric Castellà, i el soci de l’Agrupació i exjugador del Salamanca Miquel Corominas.

El proper partit de l’equip masculí serà el dissabte 22 d’abril a Sitges, on es farà un homenatge a Johan Cruyff.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut