Homenatge a Johan Cruyff a Sitges

Homenatge a Johan Cruyff a Sitges

L’Agrupació va ser present a l’acte d’homenatge anual a una de les personalitats més importants de la història del Barça i del futbol

Aquest dissabte 22 d’abril, l’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors del Club va representar per segon any consecutiu al FC Barcelona a l’acte commemoratiu que organitza anualment la Fundació Veterans Sitges en memòria de Johan Cruyff. El passat 24 de març, es van complir 7 anys de la mort de l’exjugador blaugrana entre 1973 i 1978 i extècnic entre 1988 i 1996, i és per aquest motiu que l’AJ FCB Masculí va disputar al municipal d’Aiguadolç de Sitges un partit contra un combinat de jugadors de l’entitat organitzadora i la Fundació Johan Cruyff. El president de l’Agrupació, Juan Manuel Asensi, i el vicepresident Rafael Zuviría, van ser presents a la cita, juntament amb Jordi Cruyff. Abans del xiulet inicial, es va fer un minut de silenci per la mort recent de Josep Maria Fusté, jugador blaugrana entre 1962 i 1972 i president de l’Agrupació durant 13 anys.

 

AJ Homenatge JC Jordi Cruyff

 

Pel que fa a l’apartat futbolístic, la diferència entre l’AJ FCB Masculí i el combinat rival va ser evident, ja que l’equip blaugrana va estar format per jugadors més joves i van poder jugar a plaer durant tot el partit. El fet més destacat de la jornada va ser el debut de Roger Garcia, jugador del primer equip del Barça entre el 1994 i el 1999, que es va vestir per primera vegada amb la samarreta de l’Agrupació i va lluir el braçalet de capità. Els 13 gols de l’equip els van marcar: Fran Fuentes (3), Jordi Martínez (3), Cristian Hidalgo (2), Dani Martínez, Roger Garcia, Salva Sicart, Sergi Martínez i Jaume Llaveria.

La convocatòria de Jordi Gonzalvo va estar formada per: Jaume Llaveria, Xavi Guzmán, Miguel Ángel González, Francesc Moreno, Fran Fuentes, Siscu Obón, Sergi Martínez, Javi Delgado, Joan Blanquera, Juanjo Carricondo, Javi Botella, Joan Garcia, Salva Sicart, Dani Martínez, Cristian Hidalgo, Jordi Martínez i Roger Garcia. Per part de l’staff tècnic, a banda dels dos entrenadors, Jordi Gonzalvo i Juan Antonio Orenes, també van ser al partit el delegat Paco Gómez, el fisioterapeuta Antonio Cañizares i l’encarregat de material Fernando Navarro.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut