Festa d’homenatge a l’exblaugrana Bojan Krkic

Festa d’homenatge a l’exblaugrana Bojan Krkic

Bellpuig va acollir un partit amistós entre l’AJ FCB Masculí i l’equip amfitrió amb motiu de la recent retirada de l’exjugador de les dues entitats

Aquest dissabte 6 de maig, l’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va disputar un amistós a Bellpuig (Urgell), on hi va jugar l’exjugador blaugrana, també format a l’entitat urgellenca, Bojan Krkic, que fa unes setmanes anunciava la seva retirada com a futbolista professional als 32 anys. Un combinat de jugadors veterans del Bellpuig es va enfrontar a l’AJ FCB Masculí en un partit en què Bojan va disputar una meitat amb cadascun dels dos equips. Abans del matx, el president de l’Agrupació, Juan Manuel Asensi, i el vicepresident Rafael Zuviría, presents durant tot el matí, van fer entrega d’una samarreta blaugrana antiga del 1920 al mateix jugador.

Pel que fa a la part esportiva, la superioritat dels blaugranes va ser evident durant tot l’enfrontament i només Bojan va poder perforar la porteria visitant. Per part de l’Agrupació, van marcar Jordi Ferrón (2), Raúl Hernández (2) i Jordi Martínez, i d’aquesta manera van plasmar el domini sobre el terreny de joc amb una clara victòria per 1 a 5. El públic assistent a l’homenatge va poder gaudir d’un gran espectacle i d’un gran ambient entre els dos conjunts. El lleidatà Xavier Estrada Fernández, àrbitre de Primera Divisió del 2009 al 2021 amb participació a 241 partits, va xiular el matx.

 

AJ Bellpuig celebració

 

La convocatòria de Jordi Gonzalvo i Juan Antonio Orenes va estar formada per: Xavi Guzmán, Alain Navarro, Dimas Delgado, Álvaro Gómez, Francesc Moreno, Raúl Hernández, Alex Cívico, Jonathan Ortuño, Vicens Navarro, Lluís Moragues, Abraham Minero, Samu Okunowo, Oscar Arpón, Cristian Hidalgo, Alberto Manga, Jordi Ferrón, Carles Gimeno i Jordi Martínez. Per part de l’staff tècnic, també van ser-hi el delegat Paco Gómez, el fisioterapeuta Antonio Cañizares i l’encarregat de material Enric Castellà.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut