Remuntada i victòria de l’AJ FCB Masculí a Alcoletge

Remuntada i victòria de l’AJ FCB Masculí a Alcoletge

L’amistós amb el qual s’ha celebrat el Centenari de l’equip lleidatà ha estat vibrant durant els 90 minuts

L’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va ser present aquest dissabte 13 de maig a la festa del centenari de l’AE Alcoletge. El club segrianenc va rebre l’expedició blaugrana, encapçalada pel president de l’Agrupació, Juan Manuel Asensi, amb la presència de la seva presidenta, Gemma Vilasetrú; l’alcalde del poble, Josep M. Gras, i la regidora d’Esports, Beatriz Aguado. Unes 300 persones van poder viure en primera persona l’espectacle que van brindar els dos equips, en un enfrontament molt intens tant al terreny de joc com a la graderia.

 

AJ centenari Alcoletge samarreta

 

Pel que fa al partit, el conjunt local, format per una plantilla força jove, va començar més endollat i gràcies a la velocitat dels seus dos davanters es van poder avançar als primer minuts amb dos gols. Això va suposar un toc d’atenció per als blaugrana, que a partir de llavors es van refer i van poder igualar el marcador abans d’arribar al descans. A la represa, el domini per part dels visitants ja va ser més evident i es va culminar la remuntada amb dos gols més que suposaven el 2 a 4 final, curiosament el mateix resultat amb el qual el primer equip del Barça es va proclamar campió de lliga ahir a Cornellà-El Prat. Els gols de l’Agrupació els van fer Dani Martínez (3) i Alex Cívico. Cal destacar també el debut de Joaquín Álvarez ‘Quini’ amb l’equip.

La convocatòria dels tècnics Jordi Gonzalvo i Juan Antonio Orenes va estar formada per: Xavi Guzmán, Andrés Ferrés, Dani Martínez, Javi Delgado, Alberto Manga, Francesc Moreno, Alex Cívico, Manel Martínez, Migue González, Cristian Hidalgo, Sergi Martínez, Josep M. Pujol, Pedro García, Jordi Ferrón, Lluís Moragues, Dani De Sande i Joaquín Álvarez ‘Quini’. Per part de l’staff, també van ser-hi el delegat Paco Gómez, el fisioterapeuta Antonio Cañizares i el responsable de material Enric Castellà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut