Partit solidari contra el Lupus a Sant Vicenç de Montalt

Partit solidari contra el Lupus a Sant Vicenç de Montalt

L’entitat de la localitat maresmenca va acollir un amistós benèfic amb l’equip de l’Agrupació com a convidat

La lluita contra el Lupus i altres malalties autoimmunes va ser la raó per la qual els jugadors veterans del CF Santvicentí i l’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona es van aplegar aquest dissabte 20 de maig al Camp Municipal Toni Buch de Sant Vicenç de Montalt. Les dues entitats van disputar un partit solidari, organitzat pel club amfitrió i KMS XL Lupus, que va tenir una gran rebuda per part del centenar d’aficionats presents durant el matí. El president de l’Agrupació, Juan Manuel Asensi, va estar acompanyat de la presidenta de l’Associació ACLEG Lupus, Pilar Lucas, i del president de l’entitat maresmenca, Pep Buch.

 

AJ Lupus samarreta

 

Pel que fa al joc, l’equip blaugrana va ser superior en totes les facetes durant tot l’enfrontament i ho va certificar amb una golejada. Al descans, davant una plantilla llarga i amb jugadors de diverses edats, ja guanyaven per 0 a 4. Un avantatge que a la segona part es va augmentar fins l’1 a 9 final, gràcies als gols de Dani Martínez (2), Cristian Hidalgo (2), Juanjo Carricondo, Dani Vila, Jordi Ferrón, ‘Chava’ Jiménez i Pedro García. Un cop acabats els 90 minuts, es van fer alguns llançaments des del punt de penal, en què van destacar els porters blaugrana.

La convocatòria de Jordi Gonzalvo i Juan Antonio Orenes va estar formada per: Jaume Llaveria, Alain Navarro, Sergi Martínez, Jonathan Ortuño, Francesc Moreno, Javier Aguilera, Jordi Ferrón, Juanjo Carricondo, Pedro Martínez, ‘Chava’ Jiménez, Dani Martínez, Paco Martínez, Samu Okunowo, Dani Vila, Pedro García, Cristian Hidalgo, Javi Priego i Raúl Hernández. A banda dels dos tècnics, per part de l’staff també van ser-hi el delegat Paco Gómez, el fisioterapeuta Antonio Cañizares i l’encarregat de material Enric Castellà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut