Visita de dues residències al Camp Nou amb la Fundació de Jugadors

Visita de dues residències al Camp Nou amb la Fundació de Jugadors

Una activitat que forma part del taller RECORDA AMB EL BARÇA, coorganitzada amb Alzheimer Catalunya Fundació

Una vintena de residents de les residències Fontflorida i Mútuam Collserola de Barcelona va participar aquest dimarts 23 de maig en una visita al Camp Nou, en el marc del taller de reminiscència RECORDA AMB EL BARÇA, que imparteix la Fundació de Jugadors del FC Barcelona i Alzheimer Catalunya Fundació. Aquesta visita ha estat el punt final del taller, que al llarg de 6 sessions ha incidit en aspectes relacionats amb els records del Barça amb l'objectiu de millorar el benestar emocional, l'autoestima i les relacions socials de persones amb demència o deteriorament cognitiu.

El directiu de l'Agrupació, Antonio Olmo, va acompanyar el grup durant la visita, que va tenir el seu punt culminant a peu de gespa del Camp Nou, una experiència inoblidable pels assistents. "En sentir l'himne quan sorties del túnel de vestidors, se't posava la pell de gallina" els va confessar Olmo. Jordi Gonzalvo, Javi Delgado i Oscar Lausín, els exjugadors blaugrana encarregats de dinamitzar les sessions dels tallers, també van ser presents a l'activitat.

Una activitat 100% Barça i innovadora

Molts dels moments de la història del Barça queden per sempre en la memòria, no només com a fets, sinó també com a emocions. El taller RECORDA AMB EL BARÇA busca connectar amb les emocions i vivències del passat a través de records vinculats al futbol en general i al FC Barcelona. El taller inclou una activitat de realitat virtual que planteja de diferents reptes a l'abast de les persones participants.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut