Xerrades amb joves futbolistes de Barça Academy dels Estats Units

Xerrades amb joves futbolistes de Barça Academy dels Estats Units

Juanjo Carricondo i Vanessa Romero comparteixen la seva vivència com a futbolistes del FC Barcelona amb més de 200 nois i noies.

Els exjugadors del FC Barcelona, Juanjo Carricondo i Vanessa Romero, han protagonitzat dues xerrades "Life Experience" amb grups de joves futbolistes provinents de diferents Barça Academy dels Estats Units. Aquestes trobades meet and greet són fruit de la col·laboració de l'Agrupació de Jugadors del Club i l'empresa Futbol First i han estat una de les activitats especials dels campus que els han portat a Barcelona en les últimes setmanes. Carricondo i Romero han compartit amb els assistents -i familiars- la seva experiència com a futbolistes, en especial atenció als seus inicis i també en tot allò que els ha aportat la seva vivència com a jugadors del FC Barcelona. Una vivència que actualment també mantenen com a membres de l'Agrupació.

Xerrada Life Experience Vanessa Romero

Haver jugat al Barça, un privilegi que marca una vida

Tant Romero com Carricondo van destacar en les seves intervencions que el fet d'haver jugat al Barça els va suposar un privilegi que els quedarà marcat per sempre. Una experiència que també -segons assegurava la Vanessa- "vol dir responsabilitat, cap a tu i també cap al Club", i una etapa en què, quan s'acaba, "t'adones que els valors que has après al Barça són el que el diferencia d'altres clubs". Tots dos van coincidir que el valor que més els ha quedat del seu pas pel Club blaugrana és el del treball en equip.

Xerrada Life Experience Juanjo Carricondo

Dues carreres esportives internacionals

Un altre punt coincident de les trajectòries esportives de Juanjo Carricondo i Vanessa Romero és que tots dos van jugar fora d'Espanya. Tot i que per motius ben diferents. Mentre que Carricondo va estar en equips del Regne Unit o Xipre com a futbolista professional, Romero va acompanyar la seva parella, el també blaugrana Fede Bessone, en la seva trajectòria professional a Anglaterra, i ella va acabar jugant també en equips femenins d'allà. Precisament, les diferències existents entre el masculí i el femení van estar presents al llarg de la xerrada de la Vanessa, que va incidir en les dificultats de caràcter social que es va trobar al llarg de la seva vida esportiva per poder practicar l'esport que més li agradava.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut