Nova sessió del Coach Values per a empreses

Nova sessió del Coach Values per a empreses

Una companyia de transports francesa i un grup de directius de diferents empreses, alumnes d’MBA a la Universidad de San Andrés de Buenos Aires i ESADE, participen al programa de coaching de l’Agrupació

La metodologia Barça és aplicable a molts àmbits de la vida i per això l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona desenvolupa el Coach Values, una jornada de formació d’alt rendiment per a empreses. Aquest dimecres 24 de maig van tenir lloc dues jornades. D’una banda hi va participar una empresa francesa de transports i, de l’altra, un grup de CEOs convidats per la Universitat San Andrés de Buenos Aires que estan fent un curs a ESADE. En total, una quarantena d’executius i executives participants en aquesta formació outdoor que té el FC Barcelona i el seu estil de joc com a eix conductor.

Una jornada en 3 temps

Després d’una visita a l’Spotify Camp Nou, els exjugadors blaugrana Juanjo Carricondo i Carlos Peña es van encarregar de conduir la primera part de l’activitat, en què explicaven la metodologia Barça, els seus pilars i valors principals, i també quines són les coincidències amb el món dels negocis. El mateix Peña va posar el focus sobre els valors que defineixen el Barça, i en la importància de totes les companyies de tenir uns valors sobre els quals desenvolupar la seva activitat.

AJ Coach Values tots

Seguidament, els grups es van traslladar al camp de futbol, on van vestir-se de curt per a la segona part de la jornada: una xerrada sobre el management del vestidor, és a dir, la gestió de persones, les seves emocions, la comunicació entrenador-jugador i altres aspectes rellevants a l’hora de treballar amb un grup de persones.

Després d’això, tocava posar en pràctica tots els coneixements adquirits, realitzant una sèrie d’activitats sobre el terreny de joc. Cada tasca estava especialment dissenyada per assolir una habilitat relacionada amb el treball en equip, a partir d’exercicis en què es treballava la cohesió de grup, la comunicació i el lideratge, entre d’altres, i així prendre consciència de la importància d’aquestes habilitats en l’àmbit empresarial. A banda dels ja mencionats Carricondo i Peña, aquesta part va comptar amb l’ajuda d’altres exfutbolistes com Jordi Martínez, Fede Bessone, Enric Castellà i Laura Ruiz.

Per últim, la sessió va acabar amb una reflexió entre tots els assistents i els conductors de l’activitat sobre els conceptes apresos i la possible aplicació a les seves empreses.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut