L’AJ FCB Femení torna amb victòria

L’AJ FCB Femení torna amb victòria

Un mes després del darrer partit, l’equip femení de l’Agrupació supera a Lleida les veteranes de la UE Bordeta per 0-3

Aquest diumenge 28 de maig tornava al terreny de joc l’equip femení de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, que en un matí assolellat i calorós s’enfrontava a un combinat de veteranes de la UE Bordeta, a Lleida. La visita blaugrana a terres lleidatanes va aixecar molt d’interès, que es va veure plasmat a la graderia, tota plena per gaudir d’un gran matí de futbol. La iniciativa de l’entitat amfitriona per promoure el futbol femení a la zona, per tant, va ser tot un èxit.

 

AJ Bordeta saludant

 

Pel que fa al joc, tot i acumular poc ritme de competició, l’actuació del conjunt dirigit per Joan Carles Hidalgo no va decebre davant d’un equip que no els va posar les coses fàcils. L’efectivitat de la davantera de l’Agrupació Cristina Jiménez i la seguretat sota pals de les porteres Cristina Molina i Vanesa Cabeza va ser clau per poder emportar-se la victòria del Municipal de La Bordeta. Gràcies als dos gols de Jiménez i un de Carol Juliench, l’AJ FCB Femení va acabar derrotant l’equip local per 0-3.

La convocatòria d’Hidalgo i David Forcat va estar formada per: Cristina Molina, Vanesa Cabeza, Silvia Mariano, Africa Ocaña, Susana Galiana, Esther Imaz, Esther Inglés, Carol Juliench, Laura Caballero, Vanessa Romero, Cristina Jiménez i Sara Sánchez. A banda dels tècnics, també van acompanyar l’equip la delegada Carme Nieto, la fisioterapeuta Laura Ruiz i l’encarregada de material Montse Vidal.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut