Triangular solidari de categoria a Santander per ajudar als infants amb autisme

Triangular solidari de categoria a Santander per ajudar als infants amb autisme

L’Agrupació serà el proper divendres 2 de juny a la capital càntabra on jugarà contra els veterans del Reial Madrid i el Racing de Santander

Aquestes dues entitats històriques de l’Estat se sumen a l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona per disputar un triangular de caire benèfic en què els fons recaptats es destinaran a l’ajuda i millora de l’atenció de nens i nenes amb autisme. Els amistosos tindran lloc el divendres 2 de juny a partir de les 7 de la tarda al Sardinero, un estadi emblemàtic a nivell estatal. La iniciativa ha estat impulsada pel club amfitrió, el Racing de Santander, que aquest anys celebra el seu 110è aniversari, i la Fundación Lovaas, una institució que se centra en el Trastorn de l’Espectre de l’Autisme i que té la seu principal a Sant Cugat del Vallès.

Fa uns dies, el directiu i jugador de l’equip masculí de l’Agrupació Óscar Arpón va ser a la presentació de l’acte, acompanyat dels representants dels altres equips participants, Emilio Amavisca per part del Reial Madrid i Gonzalo Colsa pel Racing. També va ser-hi la directora de relacions institucionals de la Fundación Lovaas, Lola del Olmo. Aquesta entitat és la mateixa amb la qual col·labora la Fundació del FC Barcelona pel llibre del Projecte Solidari del Periodisme Esportiu, que enguany compta amb Robert Lewandowski com a padrí.

L’expedició blaugrana estarà encapçalada pel president de l’Agrupació, Juan Manuel Asensi i pel vicepresident Rafael Zuviría. La convocatòria per part dels tècnics Jordi Gonzalvo i Juan Antonio Orenes està formada per: Xavi Guzmán, Jaume Llaveria, Samu Okunowo, Óscar Arpón, Juan Carlos Moreno, Fran Fuentes, Félix Palomares, Juanjo Carricondo, Alberto Manga, Jordi Martínez, Javi Delgado, Francesc Moreno, Abraham Minero, Carlos Gimeno, Dani García Lara, Fede Bessone, Juan Carlos Rodríguez i Lluís Carreras. També seran a Santander el delegat de l’equip Paco Gómez, el fisioterapeuta Antonio Cañizares i l’encarregat de material Enric Castellà.

Per tots aquells que no es vulguin perdre la cita, ja es poden comprar les entrades a la pàgina web del Racing. El preu és de 10 euros per als majors de 14 anys i d’1 per als menors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut