Tarda de solidaritat per l’autisme a El Sardinero

Tarda de solidaritat per l’autisme a El Sardinero

L’equip de l’Agrupació i els veterans del Real Madrid i el Racing de Santander han jugat un triangular a favor de la Fundació Lovaas

L’equip de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha jugat aquest divendres 2 de juny a Santander a favor dels infants amb autisme. Un triangular entre els veterans del Real Madrid, el Racing de Santander i el FC Barcelona ha donat forma a “Visibles”, una iniciativa de la Fundació Lovaas que s’ha fet coincidir amb el 110è aniversari del club càntabre. El torneig s'ha disputat a l’històric camp d’El Sardinero. Amb seu a Sant Cugat del Vallès, la Fundació Lovaas ofereix programes d’intervenció per a infants amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).

El combinat blaugrana ha perdut els dos partits que ha disputat amb el Racing (3-0) i el Real Madrid (2-0). Malgrat el resultat, en el primer partit els jugadors de Jordi Gonzalvo han tingut quatre ocasions de gol molt clares que no han fructificat. Una situació molt semblant ha passat amb el partit contra el Real Madrid, en què el resultat final no reflacteix la igualtat del joc d'uns i altres. 

La de l'Agrupació ha estat formada pels porters Xavi Guzmán i Jaume Llaveria, i per Samuel Okunowo, Oscar Arpón, Juan Carlos Moreno, Fran Fuentes, Félix Palomares, Juanjo Carricondo, Albert Manga, Jordi Martínez, Javi Delgado, Francesc Moreno, Abraham Minero, Carles Gimeno, Dani García, Fede Bessone, Juan Carlos Rodríguez i Lluís Carreras. Han completat l’expedició els entrenadors Jordi Gonzalvo i Joan Antoni Orenes, el delegat Paco Gómez, el fisioterapeuta Antonio Cañizares i l’encarregat de material, Enric Castellà.

DSC02559

Un record per a Juan Carlos Pérez

En els minuts previs al partit, el president de l’Agrupació, Juan Manuel Asensi, s’ha trobat amb Inés Ezquerra, viuda de l’exjugador blaugrana Juan Carlos Pérez (1945-2012), nascut a la capital càntabra i que va jugar al FC Barcelona entre 1968 i 1975, arribant a ser capità del primer equip.  A la trobada també hi ha assistit el vicepresident de l’Agrupació, Rafael Zuviría, i el director de relacions institucionals del Racing, Víctor Diego.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut