Golejada de l’AJ FCB Femení a Bigues i Riells

Golejada de l’AJ FCB Femení a Bigues i Riells

Segon cap de setmana consecutiu amb victòria de l’equip femení de l’Agrupació

Després del desplaçament a Lleida per jugar contra la UE Bordeta, el femení de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha disputat un altre amistós aquest diumenge 4 de juny a Bigues i Riells. Les blaugrana, amb força novetats respecte la convocatòria anterior, han repetit victòria, tot i que aquesta vegada ha estat més contundent. Joan Carles Hidalgo ha volgut donar oportunitats a altres jugadores de la plantilla i només han repetit les dues porteres, Cristina Molina i Vanesa Cabeza, i la defensa Susana Galiana.

Ben aviat ja es plasmava el domini del joc al marcador i, encara que l’equip local intentés dificultar les ofensives blaugrana, l’equip de l’Agrupació no tenia problemes per arribar amb perill a la porteria rival. La tònica va ser similar durant tot l’enfrontament i es va acabar guanyant per 0-7 gràcies als gols de Núria Suñé (3), Marisa Quiles, Elena Serna, Irene Hervás i Cristina López.

 

AJ Bigues i Riells sortint

 

La convocatòria d’Hidalgo i David Forcat va estar formada per: Cristina Molina, Vanesa Cabeza, Susana Galiana, Marisa Quiles, Mariona Arolas, Martina Pérez Burrull, Elena Serna, Irene Hervás, Marta Melgosa, Cristina López, Laura Ruiz i Núria Suñé. A més, la delegada institucional Carme Nieto també va acompanyar l’equip.

Aquest dissabte 10 de juny, l’AJ FCB Femení tindrà l’oportunitat de sumar més victòries al triangular que disputarà a Castellar del Vallès, en el qual, a banda de l’amfitrió, també hi participaran CE Sabadell i RCD Espanyol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut