30 participants a la Folga 65 de l’Agrupació

30 participants a la Folga 65 de l’Agrupació

Les Terres de l’Ebre han estat l’escenari d’aquesta activitat adreçada a exjugadors del primer equip majors de 65 anys

Des del dimarts 6 de juny fins avui, dia 8, una trentena d’exjugadors majors de 65 anys i que en algun moment han format part del primer equip del FC Barcelona, s’han aplegat a la zona del Delta de l’Ebre on han participat en diverses activitats organitzades per l’Agrupació de Jugadors. A alguns dels exblaugrana els han acompanyat les seves parelles, que també han pogut gaudir de les visites als llocs emblemàtics del Delta i de les experiències gastronòmiques durant aquesta estada. Al llarg d’aquests dies, els desplaçats a la Folga han estat a municipis del sudest de Catalunya com Benifallet, L’Ametlla de Mar, Sant Carles de la Ràpita o Riumar.

L’expedició, encapçalada pel president de l’Agrupació, Juan Manuel Asensi, ha estat formada pels exjugadors següents: Ramon Alfonseda, Ismael Comas, Miquel Corominas, Quique Costas, ‘Juanito’ García, José Luis Dávila, Ramon Díaz, Paco Gallego, Josep M. Laredo, Francesc Llangostera, Pere Mas, Jorge Alberto Mendonça, Pere Valentí Mora, Josep Moratalla, Francisco Nieto, Antonio Olmo, Félix Palomares, Bartolomé Paredes, Lluís Pujol, Carles Rexach, José Luis Romero, Francesc Roselló, Tente Sánchez, Manolo Tomé, Joan Torrent, Esteban Vigo, Pedro Zabalza i Rafael Zuviría.

 

AJ Folga 65 tots

 

Aquesta trobada anual sempre és molt ben rebuda per part de tots els assistents, ja que la majoria d’ells no es poden veure massa sovint i, d’aquesta manera, tenen tres dies per reviure històries memorables i posar-se al dia. És una iniciativa per promoure el barcelonisme i el sentiment de pertinença a l’entitat blaugrana organitzada pel comitè de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, format per Josep Albert, Joan Far, Josep Lluís Genovart i Josep Maria Garcia Castel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut