Actuació immillorable de l’AJ FCB Femení, campió del Torneig Joan Cortiella

Actuació immillorable de l’AJ FCB Femení, campió del Torneig Joan Cortiella

11 gols a favor i 0 en contra en 3 partits per a les blaugrana, que guanyen el segon trofeu de l’any

El Camp de Futbol Municipal Pepín Valls va acollir aquest dissabte 10 de juny un quadrangular en què, a banda de l’amfitrió, la UE Castellar, i l’equip femení de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, també hi participaven dues entitats històriques com el CE Sabadell i el RCD Espanyol. Un torneig amistós del qual van poder gaudir tots els assistents a l’estadi de Castellar del Vallès, aprofitant el bon temps i la visita de tres equips de veteranes de categoria.

L’equip blaugrana va demostrar estar per sobre de la resta. En els tres partits que es van disputar, les porteres Cristina Molina i Vanesa Cabeza no van encaixar cap gol i l’eficàcia de l’equip a nivell ofensiu també va ser destacable, en especial l’encert de la davantera Cristina Jiménez, màxima golejadora del torneig amb 5 dianes. Després de vèncer per 0-4 als dos conjunts vallesans, els organitzadors van decidir que l’enfrontament entre blaugranes i blanc-i-blaves, que també havien guanyat els dos primers partits, esdevindria la gran final. El derbi va tenir un dominador clar, l’equip de Joan Carles Hidalgo, que va passar per sobre l’Espanyol i va acabar derrotant el conjunt periquito per 0-3. Dels 11 gols blaugrana durant tot el torneig, a part dels 5 de Jiménez, també van marcar Tonyi Muñoz (2), Marisa Quiles, Esther Inglés, Gemma Pacheco i Aury Granero.

 

AJ Castellar pinya

 

La convocatòria d’Hidalgo i David Forcat va estar formada per: Cristina Molina, Vanesa Cabeza, Araceli J. Benavente, Marisa Quiles, Esther Inglés, Cristina Pacheco, Gemma Pacheco, Tonyi Muñoz, Carol Juliench, Cristina Jiménez, Aury Granero i Silvia Mariano. També van acompanyar l’equip la delegada institucional Carme Nieto, la fisioterapeuta Laura Ruiz i l’encarregada de material Africa Ocaña.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut