Amistós de l'AJ FCB Masculí a la Ciutat Esportiva

Amistós de l'AJ FCB Masculí a la Ciutat Esportiva

El partit solidari amb la Fundació d'Ajuda a l'Afganistan acaba amb empat (5-5)

L'equip masculí de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va jugar aquest divendres 16 de juny un amistós amb el combinat de veterans Industrial Gavà, en solidaritat amb la Fundació d'Ajuda a l'Afganistan. El partit, disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, va acabar amb empat a 5. El president de l'Agrupació, Juan Manuel Asensi, i el vicepresident Rafael Zuvíria, van assistir al partit.

L'equip visitant estava format per exjugadors i jugadors en actiu, amb la qual cosa es va fer clara la superioritat física i la rapidesa. Amb tot, la formació blaugrana va poder-ho contrarestar amb la possessió de la pilota, associació i bon posicionament. Els gols blaugrana els van marcar Dani Martínez (4) i Jordi Rebollo. Entre els membres de l'equip de l'Agrupació hi havia Jordi Casals, president del Barça Atlètic i artífex del partit.

Convocatòria de l'Agrupació

Andreu Ferrés, Pepito Ramos, Samuel Okunowo, Joan G. Orti, Josep M. Pujol, Xavi Priego, Javi Delgado, Jordi Casals, Manel Martínez, Dani Martínez, Dani Vila, Xavi Pitarch, Joan Begueria, Xavier Arenas, Enric Castellà, Pere Aleix, Ferran Pradells,  Josep Sánchez Calveras, José Gijo i Jordi Rebollo. Entrenadors: Jordi Gonzalvo i Joan Antoni Orenes. Recuperador: Antonio Cañizares. Material: Enric Castellà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut