L’Agrupació celebra l’assemblea de socis i sòcies

L’Agrupació celebra l’assemblea de socis i sòcies

Ha estat la primera sota la presidència de Juan Manuel Asensi

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha celebrat aquest dimarts 20 de juny la seva assemblea de socis, la primera des que Juan Manuel Asensi va assumir la presidència de l’entitat a finals de gener. La reunió, celebrada a la seu social de l’associació, ha servit per aprovar el pressupost del 2023, i també el tancament i informe de gestió del 2022. El president ha estat acompanyat pels vicepresidents Pere Valentí Mora i Rafael Zuviría, i els directius Julio Alberto Moreno, Antonio Olmo, Félix Palomares i Miguel Reina.

Assemblea Agrupació 2

A l’assemblea hi ha assistit una cinquantena de socis i sòcies de l’entitat amb dret a vot, que han validat l’informe d’auditoria dels comptes del 2022, i l’informe de gestió de la junta anterior, així com el pressupost de l’Agrupació per al 2023. Al llarg dels diferents torns de paraula, el president Asensi ha explicat que malgrat la situació econòmica que travessa el FC Barcelona, “el president del Club m’ha dit en més d’una ocasió que tenim assegurat el 0,5% dels salaris dels jugadors”. Asensi ha reconegut que fins a la data d’avui “el Club ha respectat tots els compromisos que tenia amb l’Agrupació”.

A nivell de projectes, el president ha explicat les diferents iniciatives que la nova junta preveu tirar endavant ens els propers mesos, relacionats amb els àmbits esportiu, formatiu, social i corporatiu. Pel que fa a les quotes, l’assemblea ha aprovat la proposta de la junta directiva de mantenir les mateixes que el 2022. L’acte també ha tingut un record pels socis difunts de l’últim any.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut