Comiat de temporada amb 180 exfutbolistes del Club

Comiat de temporada amb 180 exfutbolistes del Club

L'Agrupació trasllada al Johan Cruyff la celebració dels partits d'estiu

L'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha celebrat aquest dilluns 26 de juny el comiat de la temporada esportiva, amb una sèrie de partits socials a l'estadi Johan Cruyff. Més de 180 exfutbolistes del Club van acudir a la cita de l'Agrupació, una de les més multitudinàries dels últims anys, i que va incloure el lliurament de trofeus esportius en una acte posterior al partit. La vicepresidenta del FC Barcelona, Elena Fort, va encoratjar els assistents "a continuar a mantenir el llegat històric del Barça, ja que el Club també es fa gran quan els exjugadors i exjugadores compartiu moments i històries viscudes". El president de l'Agrupació, Juan Manuel Asensi, va manifestar la seva voluntat de continuar treballant per millorar els serveis de l'entitat i va donar les "gràcies per l'acollida que ens heu fet a la nova junta". A la vetllada també hi van assistir els directius blaugrana, Ignasi Macià i Miquel Camps.

Damunt la gespa del Johan Cruyff s'hi van reviure moments de retrobament entre exjugadors de diferents edats i categories, tots membres de l'Agrupació. Un total de 4 partits amb suficients canvis al temps de descans per donar cabuda als 180 membres de l'Agrupació que no es van voler perdre l'esdeveniment. I entre els exjugadors assistents, habituals dels entrenaments i partits de l'Agrupació, també hi havia cares conegudes com Bojan Krkic, Steve Archibald, Santi Ezquerro, Samuel Okunowo o Oscar Arpón.

Partits Estiu Agrupació05

En la vetllada posterior als partits, l'Agrupació va lliurar les medalles als membres que durant aquesta temporada han arribat als 50, 100 i 200 partits disputats amb l'Agrupació. Tambés els guardons de màxim golejador i golejadora. També es va fer un reconeixement especial al soci Ramon Salud, responsable del magatzem esportiu de l'Agrupació.

Trofeus esportius de la temporada 2022-23

50 PARTITS
Francesc Bel
Manel Carmona
Juanjo Carricondo
Dani Cusiné
Josep Ll Ferrer
Isidoro Hernández
Francesc Moreno
Samuel Okunowo
José P. Humanes
Dani Vila

100 PARTITS
Joan Castillo
Martí Domènech
Andreu Ferrés
Sergi Martínez

200 PARTITS
Joan Begueria

MÀXIM GOLEJADOR i GOLEJADORA
Cristina Jiménez
Jordi Martínez & Dani Martínez

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut