Gran paper dels equips de l'Agrupació en els tornejos del Lloreda i el Rubí

Gran paper dels equips de l'Agrupació en els tornejos del Lloreda i el Rubí

El femení guanya el campionat de la UE Rubí i el masculí acaba segon al torneig del CF Lloreda

Els equips de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona han participat en tres compromisos aquest cap de setmana de l'1 i 2 de juliol. L'equip femení ha quedat campió del 1r Torneig de Futbol 7 de veteranes, disputat a Rubí. El masculí va quedar subcampió al torneig solidari contra l'ELA que organitzen els veterans del CF Lloreda. L'equip de Jordi Gonzalvo va jugar un segon partit, diumenge a Barcelona. Uns partits que van comptar amb l'assistència del president de l'Agrupació, Juan Manuel Asensi.

Campiones a Rubí

El combinat d'exjugadores del FC Barcelona va guanyar amb contundència tots els partits del torneig de futbol 7 de Rubí, organitzat en motiu de la Festa Major de la localitat vallesana. L'únic gol que va encaixar la portera blaugrana, Cristina Molina, va ser a la final amb el CD Llano, amb resultat final d'1 a 3. Prèviament, les jugadores de Joan Carles Hidalgo i David Forcat s'havien desfet de l'equip amfitrió a la semifinal i de l'Ullastrell a quarts. Per part de l'Agrupació van jugar, a més de Molina, Silvia Mariano, Esther Imaz, Carol Juliench, Africa Ocaña, Cristina Jiménez -màxima golejadora del torneig amb 12 gols-, Gemma Pacheco, Cristina Pacheco, Pau Ferré, Marta Castany, Pilar Puig i Laura Llinàs. La comitiva blaugrana la van completar Carme Nieto (delegada institucional), Laura Ruiz (fisioterapeuta) i Montse Vidal (material).

Pel que fa al doble compromís de l'AJ FCB Masculí, la primera participació va ser a Badalona, el dissabte 1 de juliol en l'11è Torneig Solidari Lloreda Veterans memorial Pep Ribas / Carlos Matallanas, una matinal solidària a benefici de l'entitat Fundela, i on també van jugar els veterans del Girona FC i el Leganés. Precisament l'equip de l'Agrupació va perdre per la mínima (0-1) el primer partit contra l'equip madrileny, mentre que Xavi Vilches es va apuntar els 2 gols que van donar la victòria a l'enfrontament amb el Girona. El darrer partit va ser contra l'equip local, i va acabar amb una àmplia victòria del combinat de l'Agrupació (3-0), amb gols de Dani Martínez, Jordi Ferrón i Pedro García.

L'endemà diumenge l'equip va tornar a jugar, aquesta vegada al Memorial Silvino Gimeno de la UE Poble Sec (Barcelona). El partit va acabar 1-5 amb els gols blaugrana de Cristian Hidalgo (2), Dani Martínez, David Gaudioso i Raul Hernández. Entre els dos partits de l'AJ FCB Masculí hi van jugar els següents exjugadors: Jaume Llaveria, Alain Navarro, Carles Gimeno, Francesc Moreno, Fran Fuentes, David Gaudioso, Sergi Martínez, Samu Okunowo, Raúl Fernández, Miguel Angel Lozano, Javi Delgado, Jordi Ferrón, Raúl Hernández, Dani Martínez, Alberto Manga, Cristian Hidalgo, Javi Molina, Dani De Sande, Juanjo Carricondo, Juan Carlos Cervantes, Álvaro Gómez, Javi Delgado, Toni Pérez, Jordi Ferrón, Álex Cívico, Javi Botella, Alguer Brugarola, Xavi Vilches, Cristian Hernández, David Fuentes i Pedro García. L'staff tècnic el van completar Joan Antoni Orenes (segon entrenador), Paco  Gómez (delegat) , Enric Castellà (material) i Antonio Cañizares (recuperador).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut