Formació per a empreses amb el Coach Values

Formació per a empreses amb el Coach Values

L'Agrupació de Jugadors desenvolupa aquesta activitat de formació outdoor impartida per exfutbolistes del Club

És possible gestionar el departament de finances d’una multinacional com si fos la plantilla del FC Barcelona? Quins aspectes de la gestió d’un equip de futbol com el Barça es poden traslladar a l’entorn empresarial? Aquestes són algunes de les preguntes que plantegen els exjugadors del Club als assistents a l’inici de la jornada Coach Values impartida per l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona. I la conclusió a què s’arriba després d’aquesta activitat de formació outdoor per a empreses és que elements de la gestió d’equips professionals com la comunicació, el treball en equip, les estratègies de lideratge o la gestió de conflictes, són comuns tant en un despatx de negocis com un equip de primer nivell mundial com el blaugrana.

El Coach Values és una activitat dinamitzada per exfutbolistes del Club membres de l’Agrupació i que barreja la vessant més acadèmica amb la posada en pràctica sobre el terreny de joc. I mai millor dit: els participants -vestits ja amb la samarreta del Barça- es posen les botes i porten a la pràctica exercicis i dinàmiques amb un rerefons basat en el desenvolupament de les habilitats socials, necessàries també en equips d’alt rendiments de l’entorn empresarial.

Abans, però, el grup s’ha trobat en una aula de formació per aprofundir en el cas de La Masia i en els elements metodològics del treball del FC Barcelona com a equip líder a nivell mundial, molts dels quals es poden traslladar al dia a dia de l’empresa. I ja al camp de futbol, la jornada continua amb una xerrada sobre la gestió del vestuari, extrapolable a la gestió del dia a dia d’un equip de treball. Per acabar, exercicis de pilota i les reflexions finals, recollint les conclusions d’una jornada que vol ser una experiència vivencial d’alt impacte i resolutiva.

Una de les últimes jornades del Coach Values que ha organitzat l’Agrupació ha estat amb l’escola de negocis IESE, i ha estat conduïda pels exjugadors blaugrana Juanjo Carricondo, Fede Bessone, Migue González, Jordi Martínez i Marc Valiente.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut