Visites de l'Agrupació al campus Barça Academy Sport

Visites de l'Agrupació al campus Barça Academy Sport

Esther Imaz, Jordi López, Samuel Okunowo i Marc Valiente conviuen amb els participants als campus d'estiu organitzats pel diari Sport a Barcelona

4 exfutbolistes del FC Barcelona han visitat aquest estiu el campus Barça Academy Sport que ha tingut lloc a Barcelona. Organitzat pel diari Sport, aquest campus ha comptat amb la participació de 400 infants i joves futbolistes amb passió per millorar la seva tècnica de joc, i per aprofundir en la metodologia blaugrana. El campus ha estat dinamitzat per monitors i monitores de la Barça Academy i, un cop per setmana, han rebut la visita d'un membre de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona. En aquesta edició, al campus hi han assistit els exjugadors blaugrana Esther Imaz, Jordi López, Samuel Okunowo i Marc Valiente.

El primer en visitar el campus va ser Jordi López Felpeto, format a les categories inferiors del Club i jugador de primera divisió amb el Sevilla i el Real Madrid. Va compartir una estona amb cada equip del campus, tocant la pilota i oferint consells de millora, per acabar amb una breu xerrada esportiva amb tot el grup. L'exjugadora Esther Imaz va explicar com va passar de dedicar-se per complet a la gimnàstica rítmica a jugar a futbol, tal com feien els seus dos germans. Imaz va jugar 4 anys al Barça. Per la seva banda, Marc Valiente, exblaugrana que recentment ha penjat les botes amb l'FC Goa, va compartir la seva dilatada experiència i va acabar signant autògrafs a tots els infants que ho van demanar. Igualment va fer-ho Samuel Okunowo, que va visitar el campus durant l'última setmana de juliol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut