S’estrena el pòdcast de l’Agrupació

S’estrena el pòdcast de l’Agrupació

Conduït per Juan Manuel Asensi, en el primer capítol hi participen els exporters Miguel Reina, Pere Valentí Mora i Cristina Molina

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha estrenat aquest divendres 1 de setembre el pòdcast “Leyendas Barça al micrófono: Los Inmortales”. Disponible a Spotify i Youtube, el pòdcast neix amb l’objectiu de recuperar vivències i anècdotes d’exfutbolistes del FC Barcelona, vinculades a la seva etapa com a jugadors, i també la seva visió del futbol actual. Reflexions que permeten acostar la història del Barça en primera persona al gran públic. El pòdcast està conduït per Juan Manuel Asensi, president de l’Agrupació, i en el primer capítol hi han participat els exporters Miguel Reina, Pere Valentí Mora i Cristina Molina.

230831 Primer Podcast_2

En el transcurs del programa, els porters parlen dels seus inicis en el món del futbol. Mora explica que “amb 12 anys volia arribar a ser com Antoni Ramallets”, mentre que Reina revela perquè va arribar a ser porter i no jugador de camp. També hi ha moments per abordar les diferències entre el futbol masculí i femení, i també del dia després. El podcast és una producció de l’Agrupació de Jugadors amb la col·laboració de MilleniumInk Graphics.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut