25è Torneig Manchón a Coma-ruga

25è Torneig Manchón a Coma-ruga

L’Agrupació, fidel a aquesta cita blaugrana de l’estiu

L’equip de l’Agrupació va participar aquest dissabte 2 de setembre en el 25è Torneig Eduard Manchón, organitzat per la PB Coma-ruga 95. El col·lectiu d’exjugadors del FC Barcelona es va mantenir fidel a una de les cites obligades de l’estiu i que serveix per recordar qui va ser llegenda blaugrana dels anys 50 i un membre molt actiu de l’Agrupació. Precisament, la participació de Manchón en la vida esportiva de l’entitat va motivar en el seu moment la presència de l’Agrupació en aquest esdeveniment que se celebra a la platja de Coma-ruga.

El president Juan Manuel Asensi i els vicepresidents Pere Valentí Mora i Rafael Zuviría van encapçalar la delegació de l’Agrupació, formada per l’equip +50 i el combinat Amics de l’Eduard Manchón. En el transcurs de l’acte van lliurar una samarreta commemorativa a Josep Maldonado, promotor del Torneig. I també un obsequi de record a Roser Marigó, vídua de Manchón, i a Susanna Olivella, filla del defensa blaugrana que va morir el maig passat.

En l'aspecte esportiu, els combinats de l’Agrupació van estar formats pels jugadors següents: Sánchez Albadalejo, Begueria, Domínguez, Sangenís, Castellà, Pallarès, Forcat, Ramos, Salvador, Gonzalvo, Lukaku, Guijo i Ucles per part dels Amics de l’Eduard Manchón. I Xavier Pitarch, Cairó, Arenas, López Comte, Bassas, Silvio, Hidalgo, Pere Aleix, Cañizares, Kubala, Escobar i Sánchez per part l’equip +50. El resultat va ser de 3-1 favorable als Amics de l’Eduard Manchón. També va assistir-hi l'adjunt al directiu de l'Àrea Esportiva, Paco Gómez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut