Campiones del torneig solidari de Pallapupas

Campiones del torneig solidari de Pallapupas

Primer compromís de la temporada de l'AJ FCB Femení

L'equip femení de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona es va proclamar campió del torneig de futbol 7 organitzat el 3 de setembre passat per l'entitat Pallapupas a Barcelona. La jornada "Una tocada de nassos" va servir per recaptar fons per aquesta entitat que crea espais d'humor durant el procés de malaltia de les persones. L'activitat va aconseguir reunir 1.119 €.  L'AJ FCB Femení va guanyar els 5 partits que va disputar davant de l'AE Can Llong (0-4), Teià (0-2), Mums (0-3), Cerdanyola (0-1), Barberà (0-3), gràcies als gols de Loli Lamarca (3), Silvia Vives (3), Núria Suñé (3), Aury Granero, Carol Juliench i Araceli J. Benavente (2).

Agrupació Torneig Pallapupas

Com a cloenda es va fer un partit d'exhibició de Walking-Futbol davant la presència del president de l´Agrupació Juan Manuel Asensi. Des d'aquesta primera setmana de setembre, l'equip femení de l'Agrupació torna a l'activitat ordinària, amb la sessió d'entrenament setmanal a la Ciutat Esportiva (divendres de 20 a 21 hores) obert a totes les exjugadores del Club i que són membres de l'Agrupació.

Convocatòria del torneig Pallapupas

Cristina Molina, Susana Galiana, Araceli J. Benavente, Vanessa Romero, Carol Juliench, Aury Granero, Núria Suñé, Silvia Mariano, Silvia Vives, Loli Lamarca i Esther Torrecilla. Entrenadors: Joan Carles Hidalgo i David Forcat. Fisio: Laura Ruiz. Material: Montse Vidal. Delegada institucional: Carme Nieto.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut