L’AJ FCB Masculí empata a Vic

L’AJ FCB Masculí empata a Vic

L’equip se suma a la festa blaugrana de la penya de la capital osonenca

L’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va disputar el passat dissabte 16 de setembre un amistós enfront un combinat de jugadors residents a la comarca d’Osona. El matx, disputat a l’Estadi Hipòlit Planàs, s’emmarcava dins de les celebracions del 50è aniversari de la Penya Blaugrana Plana de Vic.

El partit, d’alta intensitat i d’excel·lent nivell per part dels dos conjunts, es va resoldre amb un empat a 2. Els gols blaugrana van ser obra de Cristian Hidalgo (0-1) i Juanca Cervantes (2-2) per arrodonir una tarda festiva.

Paco Gómez, adjunt a l'Àrea Esportiva, li va fer entrega d’una placa commemorativa al regidor d’esports de l’Ajuntament de Vic, Eduard Comerma i a Miquel Alier, president de la Penya Barcelonista Plana de Vic.

La convocatòria de l’equip de l’Agrupació va estar formada per: Alain Navarro, Sergi Martínez, Fran Fuentes, Migue González, Abraham Minero, Javi Delgado (capità), Raúl Hernández, Alberto Manga, Dani Martínez, Jordi Martínez, Cristian Hidalgo, Dani Cusiné,  Samu Okunowo, Francesc Moreno, Juanca Cervantes, Raúl Fernández Relats i Dani Vila. Al cos tècnic, els entrenadors Jordi Gonzalvo i Juan Antonio Orenes, el delegat Paco Gómez, el recuperador físic Antonio Cañizares i el responsable de material Enric Castellà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut