Quan el somni de jugar al Barça es fa realitat

Quan el somni de jugar al Barça es fa realitat

Pello Artola, Esteban Vigo i Cristian Hidalgo són els convidats del pòdcast de l’Agrupació

El segon capítol del pòdcast “Leyendas Barça al micrófono. Los Inmortales” està disponible des d’aquest divendres 22 de setembre a Spotify i Youtube. L’espai, presentat pel president de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, Juan M. Asensi, té com a convidats els exjugadors blaugrana Pello Artola, Esteban Vigo i Cristian Hidalgo. Entre d’altres temes, tots tres expliquen de quina manera van començar a jugar a futbol i què va significar acomplir el seu somni de jugar al Barça. Vigo i Hidalgo van començar a jugar a pilota al pati de l’escola, mentre que Artola, com molts joves bascos, va iniciar-se en el futbol platja.

Podcast Agrupació cap 2 Vigo - Artola - Hidalgo - Asensi

Al llarg de la conversa, enregistrada a la seu de l’Agrupació en les hores prèvies al Barça-Betis del 16 de setembre, els jugadors comparteixen records de vestuari i de la seva trajectòria, amb especial atenció a la mítica Recopa de Basilea (1979), viscuda per Vigo i Artola.

De la seva banda, Cristian Hidalgo fa menció dels entrenadors que va tenir al futbol base del Club, com el mateix Asensi, Aureli Altmira, Pere Gratacòs o Quique Costas. Anys més tard, va tenir Esteban Vigo com a entrenador a l’Hércules d’Alacant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut