L’AJ FCB Femení visita Granollers

L’AJ FCB Femení visita Granollers

El municipal del carrer Girona va ser l’escenari del partit

El passat diumenge 24 de setembre, l’equip femení de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va jugar un amistós davant l’equip sènior del EC Granollers al municipal del carrer Girona. Aquest era el darrer test de l'equip de la capital del Vallès Oriental abans del seu inici de lliga.

El partit, amb un resultat de 4-1 favorable a les locals, va tenir una primera meitat força igualada, amb un conjunt culer que progressivament s’adjudicava el control del joc i gaudia de diverses ocasions de gol. A la represa, però, dos gols de falta directa del conjunt granollerí i l’exigència del matx van fer forat a les nostres. El gol blaugrana va ser obra d’Esther Inglés.

Rafael Zuviría, vicepresident de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, la delegada institucional Carme Nieto i Paco Gómez, adjunt a l’Àrea Esportiva, van assistir al partit.

La convocatòria va estar formada per: Cristina Molina, Sílvia Mariano, Pau Ferré, Susana Galiana, Mariona Arolas (capitana), Esther Inglés, Maria José Camacho, Vanessa Romero,  Esther Torrecilla, Cristina Pacheco, Cristina Jiménez, Sílvia Vives, Laura Caballero, Pilar Puig, Laia López i Esther Imaz. Al cos tècnic, els entrenadors Joan Carles Hidalgo i David Forcat, la fisioterapeuta Laura Ruiz i la responsable de material Montse Vidal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut