"A l'equip de l'Agrupació jugo amb un grup increïble"

Marcial Ramírez, amb més de deu anys al Club, és un dels nous socis de l'Agrupació de Jugadors

La seu de l'Agrupació és la casa de tots els socis i simpatitzants que en formen part. Una entitat en constant creixement on, en els darrers mesos, han arribat fins a sis exjugadors que han jugat al FC Barcelona en algun moment de la seva vida. Ells són: Èric Ambrosio,JavierBermúdez, Joan Martínez Puig, Marc Martínez, Xavier Pelegrini i Marcial Ramírez. En aquest article, repassem les seves trajectòries al club i remarquem com alguns han prosseguit la seva trajectòria a clubs històrics del futbol català.

  • Xavier Pelegrini: Va jugar al futbol base del Club durant gran part de la dècada delsnoranta. La seva trajectòria va començar amb només8anys i va jugar al FC Barcelona fins a l'etapa cadet.
  • Marcial Ramírez: El jugador va començar la seva trajectòria al futbol base del Barça el 1965, amb tan sols 8anys. Va anar cremant etapesfins aarribar a l'equip amateur del club la temporada 1975-1976. Comenta que se sent feliç de tornar a vestir la samarreta blaugrana per tota Catalunya dins d'un ambientdistès, on ja ha fet amistats amb els seus nous companys. Segons ell, "a l'equip de l'Agrupació jugo amb un grup increïble".
MARCIAL RAMÍREZ 1

Marcial Ramírez durant la seva època al juvenil blaugrana

  • Marc Martínez: El nou soci de l'Agrupació, nascut a Navarcles, va ingressar al club blaugrana a l'etapa cadet la temporada 2003-2004 i va jugar al futbol basefins aarribar a l'extint FC Barcelona C. Posteriorment, ha pres part d'un bon grapat d'equips històrics catalans com el Nàstic de Tarragona, Lleida Esportiu, CE Sabadell i la UE Sant Andreu.Actualment,milita al CE Manresa de Segona RFEF.  
  • Èric Ambrosio: Amb només20anys, el nouvingut calderíesconverteix en un dels socis més joves de l'Agrupació. La seva trajectòria al club s'estableix en edats de futbol 7, jugant des de prebenjamí fins a l'etapaalevídurant les temporades compreses entre el 2009 i 2012. Tot i la precocitat, ha tingut el luxe de compartir vestuari amb jugadors de primer nivell actual com el blaugranaAlejandroBalde, el defensa del Girona Arnau Martínez i Xavi Simons, amb qui guarda una gran amistat des d'aleshores.
ÈRIC AMBROSIO FOTO DEF

Èric Ambrosio durant un partit del planter blaugrana la temporada 2010-2011

  •  Joan Martínez Puig: El nouvingut va arribar al Juvenil A blaugrana la temporada 1965-1966. Seguidament, va jugar dues temporades a l'equip amateur abans de ser promocionat a l'Atlètic Catalunya.El 1970, va marxar a la seva Albacete natal per fer el servei militar on, curiosament, va compartir estada amb l'excapità blaugrana i president de l'Agrupació de Jugadors del FC BarcelonaJuanManuel Asensi. Posteriorment, va continuar la seva trajectòria a equips com l'Alcoià, l'Europa iCalella, entre d'altres. 
  • JavierBermúdez: El nouvingut a l'Agrupació va jugar tres temporades al club culer durant l'etapa juvenil i, seguidament, al Barça Atlètic. Andrés Iniesta el va acollir els seus primers dies a Barcelona, ja que "ens coneixíem de compartir moltes etapes plegats a la selecció". Vacompartirvestuari tant amb ell com amb Sergio García, Joan Verdú iPitu, entre d'altres. Seguidament, va marxar cedit a la seva Còrdova natal.En l'actualitat, ocupa el càrrec d'entrenador de les seleccions femenines Sub-15 i Sub-12 de la Federació Andalusa de Futbol.
JAVIER BERMÚDEZ 1

Javier Bermúdez amb el juvenil blaugrana durant un partit de la temporada 2001-2002

 
L'Agrupació de Jugadors del FC Barcelonacontinuaunintalsi les exfutbolistes de totes les categories del club. Des de 1959, s'encarrega de vetllar per la seva vida professional, ajudant-los i integrant-los mitjançant una agenda farcida de reunions formatives i decaràctersocial. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut