Sergi Barjuan, Alexanko i Paco Martínez protagonitzen el nou capítol del pòdcast de l'Agrupació

Sergi Barjuan, Alexanko i Paco Martínez protagonitzen el nou capítol del pòdcast de l'Agrupació

Els valors i les lliçons de vida apreses durant el seu pel FC Barcelona centren bona part de la conversa amb el president de l'Agrupació, Juan M. Asensi

José Ramon Alexanko, Sergi Barjuan i Paco Martínez són els 3 exjugadors del FC Barcelona convidats al podcast "Leyendas Barça al micrófono. Los Inmortales", presentat pel president de l'Agrupació de Jugadors, Juan M. Asensi. En el capítol 3, titulat "Las Estrellas y sus Consejos" disponible des d'aquest divendres 6 d'octubre a Youtube i Spotify, pren un protagonisme especial l'arribada dels jugadors al Club i el seu pas per la base.

Sergi Barjuan, director esportiu de les Barça Academy, recorda com va entrar a La Masia amb 15 anys provinent de Granollers, com també ho fa Paco Martínez, que va arribar des de Granada de la ma de Josep Boter per incorporar-se al juvenil blaugrana, i que va viure la residència prèvia a La Masia, coneguda com a "pensió patata".

En el pòdcast també es poden escoltar les impressions de José Ramon Alexanko sobre episodis històrics que va viure en els 13 anys que va estar al Barça, com el segrest d'Enrique Castro "Quini", amb qui mantenia una forta amistat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut