Els jugadors de l’Agrupació passen les revisions mèdiques

Els jugadors de l’Agrupació passen les revisions mèdiques

Coincidint amb l’inici d’una nova temporada, és imprescindible vetllar per la salut dels socis

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha completat el període de revisions mèdiques dels seus jugadors per encarar la temporada sense preocupacions de salut. Des del passat 19 de setembre, i repartits en 5 dies, un centenar d’exjugadors blaugrana han estat cridats a fer-se-les enguany a la seu de l’entitat. L’any vinent, es trucaran els 100 socis restants que entrenen o juguen amb l’Agrupació.

La revisió consta d’una recopilació de proves que tenen com a objectiu validar mèdicament l’apte del soci per a la pràctica esportiva de qualsevol mena. L’examen comença amb una entrevista prèvia amb el jugador, on se li pregunta per les patologies prèvies, tan seves com les de familiars propers. Seguidament, se li efectua un electrocardiograma, se li mesura la tensió arterial i l’índex de massa corporal i, per finalitzar, realitza exercicis de motricitat per a atorgar l’aptitud amb una validesa de 2 anys.

Al vídeo, el soci i jugador de l’Agrupació Joan Begueria explica què significa per a ell la realització d’aquesta activitat de prevenció promoguda per l’entitat: “a pesar de l’edat, que et facin aquestes proves per a tu és molt important”. El doctor Pere Marín, afegeix que “els hi serveix, a part de pel que és la finalitat de la revisió, per tenir més informació sobre la seva salut”.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut