Represa del projecte

Represa del projecte "Tallers de Reminiscència i Futbol"

Una residència de Barcelona acull el taller de la FEAFV i dinamitzat per exfutbolistes del Club

La Fundació de Jugadors del FC Barcelona ha començat impartir un nou “Taller de Reminiscència i Futbol”, que porta a terme la Federació Espanyola d’Associacions de Futbolistes Veterans (FEAFV), amb el patrocini de la Fundació La Liga. El taller ha començat aquest dilluns 16 d’octubre a la residència Domus Vi La Salut, de Barcelona, un dels 40 centres d’Espanya on al llarg d’aquesta temporada s’hi farà l’activitat, de mà de diferents associacions d’exfutbolistes que formen part de la FEAFV. En el cas de Catalunya, la Fundació de Jugadors del Club s’encarrega de dinamitzar dos tallers a Barcelona dirigits a persones grans, amb o sense deteriorament cognitiu.

En aquest primer taller, els exjugadors blaugrana Jordi Gonzalvo i Javi Delgado, són els encarregats de conduir les sessions, juntament amb personal específic del centre. Seran 12 jornades en què una desena de participants participarà en activitats lúdiques al voltant dels records vitals relacionats amb el futbol. Jocs d’endevinar futbolistes, vídeos sobre moments històrics esportius, o fins i tot una porra setmanal són part del ventall d’activitats del taller.

A la tardor del 2018 la Fundació de Jugadors del FC Barcelona va implantar el primer Taller de Reminiscència i Futbol de la FEAFV a Barcelona. El març del 2020 la pandèmia de la Covid 19 va interrompre els dos tallers que els exfutbolistes blaugrana estaven impartint.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut