Partit benèfic de l’AJ FCB Masculí a Barberà del Vallès

Partit benèfic de l’AJ FCB Masculí a Barberà del Vallès

L’equip culer va exhibir un gran nivell de joc davant del FC La Románica

El passat diumenge 5 de novembre l’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va disputar un partit a Barberà del Vallès davant del combinat de veterans del FC La Románica. El matx, de caire benèfic, recaptava fons per lluitar contra l'encefalopatia epilèptica i el neuro-desenvolupament per mutilació del gen SLC6A11.

La matinal de futbol es va resoldre amb un 0-7 favorable als blaugrana amb una primera meitat d’un alt nivell de joc culer; una pressió alta afegida a una circulació de pilota precisa i de pocs tocs va resultar en jugades vistoses que van aplaudir la poblada graderia. Els gols dels primers 40 minuts han estat obra de Jofre Mateu (2), Cristian Hidalgo (2), Xavi Molas i Raúl Hernández. Dani Martínez va tancar el resultat a la segona meitat.

Antonio Olmo, directiu de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona i Paco Gómez, adjunt a l’àrea esportiva, van assistir al partit.               

Cal destacar el debut de dos jugadors de l’Agrupació: el porter Miguel Ramos i el migcampista Xavi Molas. La resta de la convocatòria va estar formada per: Andreu Ferrés, Carles Gimeno “Gimi”, Siscu Obón, Francesc Moreno, Sergi Martínez, Pepito Ramos (capità), M. A. Lozano, Raúl Hernández, Jofre Mateu, Cristian Hidalgo, José Humanes, Jordi Torcal, Albert García, Joan Castillo, Dani Martínez i Félix Barrado. Al cos tècnic, els entrenadors Jordi Gonzalvo i Juan Antonio Orenes, el nou fisioterapeuta Ferran Parés i el responsable de material Enric Castellà.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut