Marc-André Ter Stegen i Aitana Bonmatí reben el Premi Barça Jugadors

Marc-André Ter Stegen i Aitana Bonmatí reben el Premi Barça Jugadors

Els l'han lliurat Juan Manuel Asensi i Rafael Yuste

La Ciutat Esportiva Joan Gamper va acollir divendres 10 de novembre el lliurament del Premi Barça Jugadors 2022-23 a Marc-André Ter Stegen i Aitana Bonmatí. El president de l’Agrupació de Jugadors, Juan M. Asensi, i Rafael Yuste, vicepresident del FC Barcelona, van presidir l’acte on van destacar els valors com la humilitat i el lideratge de tots guardonats. Valors arrelats a la filosofia del Club que tant la nascuda a Sant Pere de Ribes com l’alemany exporten arreu del món. A l'acte també hi va assistir Antonio Olmo, directiu de l'Agrupació, Miquel Camps, directiu del FC Barcelona, i Carme Nieto, pionera del FCB Femení.

PremiAgrupacioJugadors-020

En el cas d’Aitana Bonmatí, aquest es converteix en el seu tercer Premi Barça Jugadors consecutiu. Un fet que cap altre jugador havia aconseguit prèviament. Després d’un any rodó esportivament, amb la consecució de la segona Lliga de Campiones de la història del Club, la Lliga i un històric Mundial de seleccions on va ser escollida millor jugadora del torneig, ha estat reconeguda amb la Pilota d’Or. A la gala, la migcampista ribetana va apel·lar per la dedicació, el sacrifici i, sobretot, en rodejar-se dels amics de sempre i la família que l’ajudin a tocar de peus a terra.

En el cas de Marc-André Ter Stegen, aquest és el seu segon Premi Barça Jugadors. El seu lideratge al vestuari guia el camí de les noves promeses que arriben al primer equip. L’alemany és, juntament amb Sergi Roberto, l’últim jugador de camp restant de l’equip que va guanyar la Lliga de Campions fa 8 anys. Des de la seva arribada a Barcelona aquella temporada, s’ha instaurat a la perfecció als costums i la cultura catalana i s’ha convertit en un dels ídols del conjunt culer. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut