L’AJ FCB Masculí +50 juga a Bigues i Riells

L’AJ FCB Masculí +50 juga a Bigues i Riells

Una matinal esplèndida de futbol on la solidaritat ha estat la protagonista

El passat dissabte 18 de novembre, l’equip masculí de més de 50 anys  de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va disputar un partit al camp de futbol de Bigues i Riells enfront un combinat de jugadors de la comarca del Vallès Oriental. Una matinal amb un Sol esplèndid i bon nivell de joc per part dels dos conjunts que va finalitzar amb un 8-4 a favor dels blaugrana.

A la mitja part, un grup de nens i nenes amb diversitat funcional de l’associació SingularMents,  van ser els protagonistes d’una tanda de penals sobre el camp. Rafael Zuviría, directiu de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, va fer entrega d’obsequis a la representació de l’associació, així com al tinent d’alcalde del municipi de Bigues i Riells del Fai.

La convocatòria va estar formada per: Xavi Pitarch, Josep Lluís Aroca, Pepito Ramos, Xavi López Aguilera, Xavi Arenas, Jordi Torcal, Martí Domenech, Francesc Cairó, Juan A. Orenes, Oscar Lausín, Francesc Moreno, Jose Luis Domínguez, Enric Moret, Josep Mª Pujol, Fernando Navarro, José M. Guijo, Joan Castillo, Josep Maldonado, Jordi Gonzalvo, Manuel Martínez, Dani Martínez i Pere Sánchez. Al cos tècnic, l’entrenador Pere Aleix, el delegat Paco Gómez, el fisioterapeuta Ferran Parés i l’encarregat de material Enric Castellà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut