Una pluja de joguines i un partit per emmarcar

Una pluja de joguines i un partit per emmarcar

L’AJ FCB Masculí ha disputat un partit solidari al Narcís Sala

El dissabte 25 de novembre passat, un combinat de l’Agrupació va ser el rival de l’Agrupació de Jugadors de la UE Sant Andreu en el seu debut oficial. L’històric Narcís Sala es va vestir de gala en una matinal solidària on es van recollir joguines noves i jocs de taula per als infants de l’Hospital Vall d’Hebron. El partit va finalitzar amb un 1-8 favorable a l’equip blaugrana, després d’uns primers 40 minuts on la pressió electritzant i el domini de la pilota van donar fruits. Els gols van ser obra de Dani Martínez (3), Javier Vilches (2), Alberto Manga, Abraham Minero i Fran Fuentes.

L’Agrupació va estar representada pel president Juan M. Asensi i el vicepresident Rafael Zuviría, que van fer entrega d’obsequis, llibres i nombrosos pins tant a l’entitat quadribarrada com als assistents al matx.

La convocatòria va estar formada per: Jaume Llaveria, Sergi Martínez, Fran Fuentes, Francesc Moreno, Abraham Minero, Dani de Sande, Juanca Cervantes, Raúl Hernández, Alberto Manga (capità), Javi Vilches, Dani Martínez, Dani Cusiné, Javi Aguilera, Marcos Zamora, Josep M. Pujol, Manolo Luna i J.A. Mendoza. Al cos tècnic, els entrenadors Jordi Gonzalvo i Juan Antonio Orenes, el delegat Paco Gómez i el fisioterapeuta Ferran Parés.

231127 Sant Andreu 2

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut