Joan Laporta:

Joan Laporta: "L'Agrupació ajuda a entendre perquè el Barça és més que un Club"

Sopar Anual de l'Agrupació amb 280 asssistents

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va aplegar 280 persones al Sopar Anual, aquest divendres 1 de desembre a Barcelona. Es tracta d’un dels actes tradicionals del calendari de l’Agrupació i que reuneix cada any exjugadors, simpatitzants i col·laboradors de l’entitat per celebrar les festes de Nadal. El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va ser l’autoritat principal de la vetllada, amb Juan Manuel Asensi i la junta directiva de l’Agrupació com a amfitrions. La delegació del Club es va completar amb la vicepresidenta Elena Fort, el directiu Josep Ignasi Macià i Jordi Casals, president del Barça Atlètic.

Sopar Anual 10

L'estreta relació institucional entre el Club i l'Agrupació es va posar de manifest en els parlaments, en què Juan Manuel Asensi, que en el seu primer Sopar Anual al capdvant de l'entitat va agrair la tasca de la junta directiva anterior, va reiterar que "fins ara el Club ha estat sempre al costat de l'Agrupació, i l'Agrupació sempre farà costat al Club". Asensi també va compartir amb els assistents l'emoció que va sentir l'últim dia que va trepitjar la gespa del Camp Nou, just acabada la temporada passasda, un estadi que "considero casa nostra, i del qual m'ha quedat gravada la sensació, quan era jugador, de baixar les escales, veure la Moreneta i saltar a la gespa". Una emoció que també va compartir el president del FC Barcelona, però des de l'admiració cap als exfutbolistes el Club: "els exjugadors i exjugadores sou els artífexs dels 125 anys d'història del Barça; darrere de cada gol o rematada hi ha un record que perdura per sempre, i vosaltres representeu això". Joan Laporta va reiterar el compromís del Club d'ajudar l'Agrupació "amb tot el que puguem, perquè l'Agrupació ajuda a entendre perquè el Barça és més que un Club".

La gran majoria de membres de la junta directiva de l'Agrupació va assistir al sopar: els vicepresidents Pere Valentí Mora, Rafael Zuviría i Esteban Vigo, i els directius Antonio Olmo, Oscar Arpón, Josep Maria Comadevall, Julio Alberto Moreno i Félix Palomares.  A nivell institucional, la Secretaria General de l’Esport va ser-hi present amb Lourdes Ravetllat, representant territorial de l’Esport a Lleida i també hi van assistir Joan Vehils, director del diari Sport, i José Gutiérrez, president de l’Associació de Periodistes Esportius.

Una gran representació d’exjugadors

El Sopar de l’Agrupació reuneix cada any un bon nombre d’exjugadors de totes les categories i generacions i al mateix temps és una bona oportunitat perquè es retrobin membres de l’Agrupació que durant l’any no coincideixen. No van faltar a la cita exjugadors com Juliano Belletti, Carles Rexach, José Ramon Alexanco, Ismael Comas, Ramon Alfonseda, Paco Clos, Pere Gratacòs, Manolo Martínez, Josep Moratalla, Juanjo Carricondo, Samuel Okunowo, Paco Martínez, Miquel Corominas, Pepito Ramos, Santi Ezquerro, Juan Carlos Moreno, Paco Nieto, Francesc Llangostera o Cristian Hidalgo. També hi van acudir un bon grup d’exjugadores del FCB Femení i exjugadors blaugrana de fora de Catalunya que habitualment participen en actes amb Penyes Barcelonistes, com Joan Estella o Ivan Iglesias

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut