L’AJ FCB Masculí, campió del triangular solidari celebrat a Mataró

L’AJ FCB Masculí, campió del triangular solidari celebrat a Mataró

El municipal de La Llantia va acollir una gran matinal de futbol a benefici de la Fundació Catalana de l’ELA

El passat diumenge, 10 de desembre, l’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona es va desplaçar al camp municipal de La Llantia de Mataró per a disputar un triangular benèfic davant del Mataró United Legends i la selecció de veterans de l’A.D. La Llantia. La matinal de futbol s’emmarcava dins la iniciativa “Fes un gest per l’ELA”, promoguda per la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, que dona visibilitat a la malaltia i recapta fons per a oferir una atenció integral i especialitzada en l’àmbit social, psico-emocional i d’atenció a la dependència a les persones que la pateixen.

Futbolísticament, els blaugrana van endur-se el trofeu de campió tot i un desafortunat transcurs, amb baixes de jugadors importants per malaltia i lesions abans i durant els partits que van reduir el planter fins a només 16 jugadors. Tanmateix, van superar totes les adversitats amb un alt ritme físic, solvència defensiva i un joc molt vistós. El primer matx contra l’A.D. La Llantia es va resoldre amb un 0-3 (Jordi Martínez, Dani Martínez, p.p.) favorable als blaugrana amb una bona circulació de pilota i nombroses oportunitats de gol per a incrementar la distància. Sense gairebé temps per a descansar van jugar el segon i definitiu partit davant del Mataró Legends que va acabar en empat a zero. Un partit també igualat en el joc, amb fases de control per a uns i altres i nombroses ocasions per tots dos equips. Amb aquest resultat, L’AJ FCB Masculí s’enduia el trofeu per diferència de gols.

231112 Mataró Foto 2

L’Agrupació de Jugadors va estar representada pel president J.M. Asensi i el vicepresident Rafael Zuviría. Ells van ser els encarregats de fer entrega d’obsequis i llibres a les entitats representades i nombrosos pins als assistents al triangular.

La convocatòria va estar formada per Andrés Ferrés, Carles Gimeno, Siscu Obón, Francesc Moreno, Sergi Martínez, Pedro Martínez, Javi Delgado (capità), Xavi Molas, Moha el Yaagoubi, Jordi Martínez, Javi Vilches, Jaume Llavería, Migue González, Alberto Manga, Fran Fuentes i Dani Martínez. Al cos tècnic, els entrenadors Jordi Gonzalvo i Juan Antonio Orenes, el delegat Paco Gómez, el fisioterapeuta Ferran Parés i Enric Castellà com a responsable del material.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut