“Jugar al Barça és com tocar el cel amb la mà”

“Jugar al Barça és com tocar el cel amb la mà”

Rafael Zuviría, Jesús Angoy i Javi Delgado protagonitzen el nou episodi del pòdcast de l’Agrupació

El pòdcast “Leyendas Barça al micrófono. Los Inmortales” estrena nou capítol aquest divendres 15 de desembre, i ja està disponible a Spotify i Youtube. Els exjugadors del FC Barcelona Rafael Zuviría, Jesús Angoy i Javi Delgado comparteixen butaca i micròfon amb el president de l’Agrupació de Jugadors del Club, Juan Manuel Asensi.

En la primera part del programa, els 3 convidats expliquen el seu camí previ a arribar al FC Barcelona. En el cas de Rafael Zuviría, l’argentí explica que va aterrar al Racing Santander procedent del seu país i s’hi va estar 4 anys. Hi estava molt arrelat i no pensava en marxar, però “quan em va trucar per dir-me que el Barça em fitxava, allò ho va canviar tot, jugar al Barça és com tocar el cel amb la mà”.

Cruyff, nexe d’unió

Per edat, en cap moment els 4 tertulians van coincidir a la gespa, però tenen a Johan Cruyff com a punt en comú. Asensi i Zuviría hi van jugar, mentre que Angoy i Delgado el van tenir d’entrenador. “Quan dius que has jugat amb Cruyff, la gent et mira diferent” assegura el president de l’Agrupació.

Preguntes de l’audiència amb premi

A la part final del pòdcast els convidats responen les preguntes que els mateixos seguidors del programa han enviat. Un cop al mes, entre totes les persones que han enviat preguntes en aquest ENLLAÇ es sorteja una samarreta 1920 signada per tots els convidats del pòdcast.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut