L'AJ FCB Femení juga un gran partit a Callela

L'AJ FCB Femení juga un gran partit a Callela

L'equip masculí també va disputar un matx, a la mateixa hora, a L'Hospitalet

Dissabte passat, 16 de desembre, l’equip femení de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va disputar un amistós solidari davant del CF Calella dins de la campanya Cap Nen i Nena Sense Joguina, promoguda per la Creu Roja. Els assistents al Camp Tomàs Claramunt van complir i van fer entrega de joguines noves i jocs de taula per a infants en risc d’exclusió social.     

Un partit solidari i també especial per a Maru Toledo, exjugadora blaugrana i del conjunt calellenc, qui va realitzar el xut d’honor abans de l’inici del matx. En el vessant esportiu, l’AJ FCB Femení es va mostrar clarament superior. Un joc coral, amb una gran distribució tàctica al camp va assegurar un control del partit que va quedar reflectit en el resultat final de 0-14. Les golejadores van ser: Cristina Jiménez (3), Maria Amo (3), Vanessa Romero (3), Esther Inglés (2), Silvia Mariano, Núria Suñé i Carol Juliench.

La matinal, organitzada per l’Ajuntament de Calella, la Creu Roja i el CF Calella va comptar amb la presència del Sr. Manel Vicente Ribas, regidor d’esports de l’ajuntament de la ciutat.

La convocatòria va estar formada per: Cristina Molina, Silvia Mariano, Araceli J. Benavente, Esther Inglés, Vanessa Romero, Cristina Jiménez, Maria Amo, Susana Galiana, Carol Juliench, Núria Suñé i África Ocaña. Al cos tècnic, l’entrenador Joan Carles Hidalgo, el delegat Paco Gómez, la fisioterapeuta Laura Ruiz i l’encarregada de material Montse Vidal.

L'AJ FCB Masculí també va disputar un partit solidari

Per la seva part, l’AJ FCB Masculí jugava a la mateixa hora a l’Estadi Municipal de L’Hospitalet de Llobregat un partit solidari, també a benefici de la campanya Cap Nen i Nena Sense Joguina, davant de l’equip de veterans del CE L’Hospitalet.

Un partit trepidant i anivellat, on l’equip culer va jugar una gran primera meitat generant nombroses ocasions de gol que no va aconseguir materialitzar. Així i tot, arribava al descans amb victòria parcial per la mínima. A la represa, el conjunt riberenc va sortir amb contundència i les rotacions van fer capgirar el marcador en el definitiu 3-2 amb victòria local. Juanjo Carricondo, amb un gran llançament de falta, i Moha el Yaagoubi van ser els golejadors blaugrana.

Partit L'Hospitalet

L’expedició de l’Agrupació va estar encapçalada pel president Juan M. Asensi i el vicepresident Rafael Zuviría. Ells van ser els encarregats de fer l’entrega de llibres sobre la història del Club a Santiago Balleste, president del CE L’Hospitalet, i el president de la Creu Roja de l’Hospitalet de Llobregat, el Sr. Jesús Solares Arroitia.

Els jugadors convocats per part de l’Agrupació van ser: Jaume Llaveria, Alain Navarro, Joan Begueria, Sergi Martínez, Francesc Moreno, Samuel Okunowo, Eric González, Albert García, Albert Puigdollers, David Forcat, Vicenç Navarro, Dani Vila, Moha el Yaagoubi, Manel Martínez, Carles Boneu, Josep Sánchez Calveras i Crstino López. Al cos tècnic, l’entrenador Jordi Gonzalvo, el delegat J.A. Orenes, el fisioterapeuta Ferran Parés i l’encarregat de material Enric Castellà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut