L’Agrupació disputarà un triangular benèfic al Metropolitano el 30 de desembre

L’Agrupació disputarà un triangular benèfic al Metropolitano el 30 de desembre

La iniciativa “Roja a las drogas”, promoguda per la Fundació Relife, també ha convidat als equips de llegendes de l’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid

Per primera vegada, un equip de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona disputarà un triangular davant dels equips de llegendes de l’Atlètic de Madrid i el Real Madrid. El pròxim dissabte, 30 de desembre, l’estadi Cívitas Metropolitano acollirà “Roja a las drogas”. Es tracta d’un esdeveniment solidari promogut per la Fundació Relife, liderada per l'exblaugrana Julio Alberto Moreno, que té com a objectiu recollir fons per a recuperar la vida de les persones que han caigut en alguna addicció i per a treballar a erradicar aquests casos mitjançant programes educatius, formatius, de prevenció i d’ajuda.

L’acte de presentació va estar encapçalat per Julio Alberto Moreno, exjugador blaugrana, president de la Fundació Relife i representant de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona. El van acompanyar el representant de l’associació de llegendes de l’Atlètic de Madrid, Juan Carlos Pedraza, i el director de relacions institucionals del Real Madrid, Emilio Butragueño. Julio Alberto va explicar que “aquest partit busca atraure de nou a debat públic el problema de les addiccions i de les drogues, però d’una manera amena, propera i mitjançant l’esport”. L’exfutbolista va afegir que “la formació, l’educació i mantenir una vida saludable mitjançant l’esport són les millors armes per a combatre la problemàtica existent de les addiccions”.

Els partits del triangular començaran a partir de les 13 hores, just després de l’entrenament a portes obertes del primer equip de l’Atlètic de Madrid. Les entrades per ambdós esdeveniments ja són a la venda per 12€ i es poden aconseguir tant a la pàgina web del club matalasser com a les seves oficines.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut