L'Agrupació celebra els tradicionals partits de Nadal

L'Agrupació celebra els tradicionals partits de Nadal

100 exfutbolistes del Club es troben a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Són les 9 del matí i fa fred, i falten només dos dies per Nadal. La Ciutat Esportiva Joan Gamper va acollir dissabte 23 de desembre una de les cites tradicionals de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona: els partits socials d'exfutbolistes del Club per celebrar les festes. En aquesta ocasió, 100 exjugadors i exjugadores blaugrana es van mantenir fidels a aquesta matinal en què de manera consecutiva es juguen partits de caràcter social: la categoria +60, la +50, els més joves i també l'AJ FCB Femení.

Una activitat organitzada per l'Àrea Esportiva i que continua l'antiga tradició del FC Barcelona de celebrar partits amistosos el dia de Nadal. Una iniciativa també oberta a les famílies dels exjugadors participants, ja que al voltant de 25 infants van participar en els partidets que també es van disputar a la gespa de la Joan Gamper, al costat dels seus pares, mares i avis. Una festa en què no hi van faltar elements tradicionals, com el caldo, els torrons o la nadala interpretada per l'equip femení.

AJ FCB Femení Nadal

Rafael Zuviría i Antonio Olmo, directius de l'Agrupació, van presenciar l'esdeveniment i van felicitar les festes a tots els assistents en nom de la junta directiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut