Gran paper de l’AJ FCB Masculí al Metropolitano

Gran paper de l’AJ FCB Masculí al Metropolitano

L’equip va mostrar un alt nivell de joc al triangular benèfic “Roja a las Drogas”

El 30 de desembre passat, l’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona es presentava a l’estadi Cívitas Metropolitano de Madrid per disputar un triangular d’altura davant dels equips veterans de l’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid. La iniciativa 'Roja a las Drogas', promoguda per la Fundació Relife i el seu president i exjugador culer i 'colchonero' Julio Alberto, va ser l’encarregada d’una organització excel·lent i un èxit d’afluència per aconseguir gaudir de bon futbol però, sobretot, recaptar fons i prendre consciència de la lluita contra les addiccions.

Futbolísticament, l’AJ FCB Masculí va desplegar un gran nivell de joc en ambdós partits de 30 minuts. El primer contra l’Atlètic de Madrid va estar dominat pel joc culer, amb constants triangulacions i nombroses ocasions de gol interceptades pel porter i el travesser. Tot i avançar-se en el marcador amb gol de Fran Fuentes, l’Atlètic de Madrid va acabar empatant el matx a l'últim minut i en la seva única aproximació a l’àrea.

El segon partit deparava el clàssic de veterans. El matx es desenvolupava amb el mateix guió: un equip blaugrana dominador davant un plantejament defensiu sòlid i compenetrat. En aquesta ocasió, el conjunt rival va aprofitar una sortida al contraatac per certificar el 0-1 definitiu. Així doncs, l’equip de l’Agrupació va acabar la seva participació en segona posició amb molts mèrits per guanyar el triangular arran el joc mostrat, només que la pilota no va voler entrar.

L’Agrupació va estar representada per Julio Alberto Moreno, president de la Fundació Relife i Paco Gómez, adjunt a l’àrea esportiva, qui va fer entrega d’obsequis als organitzadors de la iniciativa “Roja a las Drogas”.

La convocatòria va estar formada per Miguel Ramos, Carles Gimeno, “Siscu” Obón, Migue González, Abraham Minero, Javi Delgado (capità), Fran Fuentes, Alberto Manga, Dani Martínez, Cristian Hidalgo, Xavi Guzmán, Samu Okunowo, Marc Valiente, Juanjo Carricondo, Oscar Arpón, Albert Puigdollers, Moha el Yaagoubi i Jordi Martínez. Al cos tècnic, l’entrenador Jordi Gonzalvo, el delegat Juan Antonio Orenes, el fisioterapeuta Ferran Parés i Enric Castellà com a responsable del material.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut