Per Nadal, els records en clau blaugrana més presents a les residències

Per Nadal, els records en clau blaugrana més presents a les residències

Durant aquestes dates assenyalades, diferents exjugadors del Club i socis de l’Agrupació han visitat centres sociosanitaris

Després de l’èxit rotund dels Tallers de Reminiscència i Futbol impartits per la Fundació de Jugadors del FC Barcelona, aquestes dates festives de Nadal han estat l’excusa perfecta per reprendre la passió per transmetre alegria, vivències i barcelonisme a diferents residències sociosanitàries. Un bon grapat d’exjugadors del Club i socis de l’Agrupació s’han encarregat de realitzar aquestes visites.

El 21 de desembre passat, la residència Casa Vapor Gran de Mútua Terrassa va significar el punt de partida amb la visita d’Antonio Olmo, Merche Romero i Xavi Guzmán. De la seva banda, Pere Valentí Mora, Silvia Mariano, Bartolomé Paredes, Òscar Lausín i Laia Fusté van visitar una de les residències que respira més barcelonisme: la Residència Mútuam Font Florida. Es tracta de l’únic centre de gent gran del món amb una Penya Barcelonista oficial, la PB Font Florida. Amb ells, van gaudir d’una bona estona jugant a un quiz en clau culer, identificant notícies falses amb motiu del dia dels innocents.

El canvi d’any no els va aturar amb fins a tres sortides més: la trobada d’Àfrica Ocaña i Antonio Olmo amb els residents dels Apartaments Mútuam Collserola, la presència de Jordi Gonzalvo, Esther Torrecilla, Consuelo Pérez i Bartolomeu Paredes a Ballesol Almogàvers i la darrera a DomusVi La Salut, on, a més del mateix Jordi Gonzalvo, s’hi van afegir la Lolita Ortiz i en Paco Fortes.

Els participants es mostren feliços de dur a terme aquesta activitat i fer visible el lema “Més que un Club”. Han estat unes visites que han aflorat històries i records i que han estat possibles gràcies a la direcció dels centres esmentats i els voluntaris desplaçats. Totes les trobades han finalitzat amb l’entrega d’un obsequi als assistents, gentilesa de Josma Sport.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut