El podcast dels inicis del futbol femení al Barça

El podcast dels inicis del futbol femení al Barça

Carme Nieto, Lolita Ortiz i Consuelo Pérez són les convidades de Juan Manuel Asensi a l’espai de Youtube i Spotify “Leyendas Barça al micrófono: los inmortales podcast”

Els inicis del futbol femení centren la temàtica del capítol 9 del pòdcast de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona presentat per Juan Manuel Asensi. Les exjugadores Carme Nieto, Lolita Ortiz i Consuelo Pérez -integrants del primer equip femení de la història del Barça- són les convidades a la tertúlia moderada pel president de l’Agrupació. El capítol 9 de “Leyendas Barça al micrófono: los inmortales podcast”, ja està disponible a Spotify i Youtube.

Tot va començar amb un anunci

Bona part del programa se centra en l’inici i en les dificultats amb què es va trobar les exjugadores pioneres del futbol femení al Club. Un anunci publicat a la premsa esportiva va ser el reclam que va cridar l’atenció d’unes 30 dones interessades en jugar a futbol amb el Barça. D’aquelles, 15 van acabar debutant al Camp Nou el dia de Nadal de 1970, entrenades per Antoni Ramallets. Passat aquell partit es van anar succeint altres compromisos i tornejos -fins i tot fora de Catalunya- però no amb el nom oficial del FC Barcelona.

Pioneres FCB Femení al podcast Agrupació

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut