Infants de Sant Joan de Déu viuen la victòria del Barça al Betis amb exfutbolistes del Club

Infants de Sant Joan de Déu viuen la victòria del Barça al Betis amb exfutbolistes del Club

Nova edició del "Tribuna Barça" de l'Agrupació de Jugadors, que s'emmarca dins la campanya "És Nadal tot l'any" de la Fundació del Club

L'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va organitzar aquest diumenge 21 de gener una nova edició del "Tribuna Barça" amb motiu del Betis-Barça de Lliga. Una desena d'infants ingressats a l'Hospital Sant Joan de Déu i els seus familiars van veure per televisió la victòria del Barça al Benito Villamarín (2-4). En total, més de 25 persones van participar en aquesta iniciativa que té com a objectiu oferir als infants hospitalitzats la possibilitat de trencar amb la rutina a partir d'una activitat 100% Barça i dinamitzada per membres voluntaris de l'Agrupació.

El Tribuna Barça s'inclou des d'aquest 2024 en la campanya "És Nadal tot l'any"de la Fundació Barça, que té l'objectiu de desestacionalitzar les visites als centres sanitaris dels equips blaugrana i obrir-les més enllà del període nadalenc.

En aquesta ocasió, els exjugadors blaugrana Oscar Lausín, Silvia Mariano i Esther Torrecilla van ser els encarregats d'acompanyar els assistents en el visionat del partit, amb presència també de voluntàries de la PB Petits Valents Sant Joan de Déu. I com si es tractés d'un partit a l'Estadi, no hi van faltar els càntics de suport als jugadors, el maquillatge blaugrana a les cares, les banderoles i els moments de tensió, patiment i eufòria, especialment amb el gol de Joao Félix i el tercer de Ferran Torres.

A mitja part, els membres de l'Agrupació van visitar diversos infants ingressats al Pediatric Cancer Center, que per les seves característiques no havien pogut compartir el partit amb la resta. I al final del partit, la porra va ser per en Tomàs, l'únic de presents que va encertar el resultat del partit, un 2-4 que va permetre als de Xavi sumar 3 punts més.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut