El pòdcast de l’Agrupació amb els exjugadors Marc Valiente, Xavi Moro i Migue González

El pòdcast de l’Agrupació amb els exjugadors Marc Valiente, Xavi Moro i Migue González

Els exfutbolistes blaugrana parlen amb Juan Manuel Asensi del seu pas pel Barça i la seva visió del futbol

Marc Valiente, Xavi Moro i Migue González són els exjugadors del FC Barcelona convidats al pòdcast “Leyendas Barça al Micrófono”, moderat pel president de l’Agrupació de Jugadors del Club, Juan Manuel Asensi. El pòdcast està disponible des d’aquest divendres 26 de gener a les plataformes Spotify i Youtube. Al llarg de la conversa, els exfutbolistes blaugrana parlen de la seva experiència al Club, trajectòria professional, moment de la retirada i visió de la futbol.

Marc Valiente (Granollers, 1987), va formar part d’una generació d’or del futbol base blaugrana que va estar 4 o 5 anys sense perdre cap partit: “teníem grans companys com Piqué o Messi i el secret del nostre èxit era la intensitat dels entrenaments, hi saltaven guspires”. Valiente va arribar a debutar amb el primer equip en una ronda de Copa del Rei al Camp Nou davant el Badalona.

Xavi Moro (París, 1975) explica com el mateix Joan Gaspart va anar a casa als seus pares per convèncer-los de deixar-lo entrar al Club, després d’haver fet una prova amb el Juvenil. Essent jugador del Barça B el van convocar com a lateral esquerre -ell era mig- per suplir les baixes de Sergi Barjuan i Mingo. “Quan vaig trucar per explicar-li al meu entrenador, Toño De la Cruz, em va venir a dir que era una gran oportunitat, que havia de jugar i prou, i em va penjar el telèfon”.

Migue González (Terrassa, 1980) va arribar al Barça amb 10 anys i va estar-hi fins al Barça C. Al llarg del pòdcast explica la seva experiència en diferents clubs espanyols. El terrassenc va jugar 242 partits amb el Girona entre 2007 i 2014, i va marcar el gol de l’ascens a Segona Divisió davant el Ceuta.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut