Doble victòria sobre l'Espanyol en un torneig solidari

Doble victòria sobre l'Espanyol en un torneig solidari

Els equips masculí i femení de l'Agrupació guanyen els combinats blanc-i-blaus a la jornada benèfica per a l'ONG Oído Colina disputada a Esparreguera

Els equips femení i masculí de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona van guanyar els combinats de l'Espanyol en la jornada solidària organitzada aquest diumenge 28 de gener a Esparreguera. L'AJ FCB Femení va vèncer les veteranes blanc-i-blaves per 1-4, mentre que l'AJFC Masculí es va imposar als exjugadors de l'Espanyol per 0-2. La tarda futbolistíca, dedicada a l'ONG Oído Colina, va tenir dues parts. En la primera es van enfrontar les veteranes del FC Barcelona i l'Espanyol; i en la segona es va disputar un triangular entre els exjugadors del FC Barcelona, l'Espanyol i un combinat de la mateixa ONG. El president de l'Agrupació, Juan Manuel Asensi, i el vicepresident Rafael Zuviría, hi van assistir acompanyats de l'adjunt de l'Àrea Esportiva, Paco Gómez.

Femení: tots els gols a la segona part

La primera part del partit femení, en format futbol 7, va ser igualada i el marcador del municipal d'Esparreguera es va mantenir a zero, malgrat el domini de joc de les jugadores blaugrana i l'encert de la portera rival. A la represa, el ritme de la pilota i el gran joc col·lectiu de l'equip d'Hidalgo i Forcat van donar la victòria a l'Agrupació, amb gols d'Esther Torrecilla, Cristina Jiménez i Maria José Camacho (2).

El combinat femení de l'Agrupació el van formar Vanesa Cabeza, Paulina Ferré, Laia López, Aury Granero, Carla Tomàs, Cristina Jiménez, Esther Torrecilla, Susana Galiana, Maria José Camacho, Laura Caballero, Marta Melgosa, Marta Castany, Flor de Luna i Irene Hervás. Al cos tècnic hi va haver Joan Carles Hidalgo, David Forcat, Laura Ruiz, Montse Vidal i Carme Nieto.

Masculí: un partit trepidant que acabava amb victòria blaugrana

Els 45 minuts que va durar el partit entre l'AJ FCB Masculí i l'Espanyol van ser molt disputats, malgrat que el combinat de Jordi Gonzalvo va portar la iniciativa del joc, amb moltes recuperacions de pilota que es van traduir en nombroses ocasions de gol, de les quals Fran Fuentes i Dani Martínez -de penal- en van transformar dues. El partit contra el combinat local va acabar amb el resultat d'1-2, amb doble diana blaugrana de Cristian Hidalgo.

En aquesta ocasió, l'equip de l'Agrupació el van integrar Andreu Ferrés, Jonathan Ortuño, Dani Vila, Ferran Pradells, David Fuentes, Jaume Llaveria, Dani de Sande, Siscu Obón, Francesc Moreno, Sergi Martínez, Fran Fuentes, Eric Fernández, Xavi Molas, Raúl Hernández, Dani Martínez, Cristian Hidalgo, Cristino López, Javi Delgado i Javi Molina. Al cos tècnic hi va haver Jordi Gonzalvo, Juan Antonio Orenes, Paco Gómez, Ferran Parés i Enric Castellà.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut