L’AJ FCB Femení continua a velocitat de creuer

L’AJ FCB Femení continua a velocitat de creuer

L’equip d’exjugadores del FC Barcelona van superar un combatiu Olímpic Can Fatjó, tot i que el resultat no ho demostri (7-2)

L’equip femení de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona continua encadenant victòria rere victòria. La darrera va ser el divendres 9 de febrer passat al primer partit disputat aquest any a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El rival, l’Olímpic Can Fatjó, que competeix a la Lliga Femenina de Veteranes, va demostrar la seva dinàmica competitiva durant el partit, malgrat que no es reflecteixi al resultat final.

A la primera meitat les culers dominaven el control del joc, però es topaven amb una defensa molt ben organitzada. Un seguit de bones combinacions i passades filtrades de l’AJ FCB Femení van aconseguir desfer el bon plantejament inicial de les visitants, que també van aprofitar algunes de les poques oportunitats de les quals van disposar. Així, s’arribava al descans amb un 4-2 favorable al conjunt blaugrana. A la represa, el ritme de joc col·lectiu de les locals i l’encert de cara a porteria van allargar distàncies fins al definitiu 7 a 2. Els gols de l’Agrupació van ser obra de Cristina Jiménez (2), Loli Lamarca (2), Silvia Vives, Núria Suñé i Elena Serna.

Partit Femení vs Olímpic Can Fatjó (1)

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va estar representada pel president, Juan M. Asensi. En aquesta ocasió, l’equip femení el van integrar Vanesa Cabeza, Susana Galiana, Esther Inglés, Silvia Vives, Esther Imaz (capitana), Cristina Jiménez, Núria Suñé, Loli Lamarca, Mariona Arolas, Esther Torrecilla i Gemma Giró. Al cos tècnic, els entrenadors Joan Carles Hidalgo i David Forcat, la delegada de camp Carme Nieto, la fisioterapeuta Laura Ruiz i Montse Vidal com a encarregada del material.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut