Nou capítol del pòdcast de l'Agrupació amb els exjugadors Pirri Almazán, Moha Youbi i Alberto Manga

Nou capítol del pòdcast de l'Agrupació amb els exjugadors Pirri Almazán, Moha Youbi i Alberto Manga

L'episodi 13 d'aquesta tertúlia moderada per Juan Manuel Asensi ja està disponible a Spotify

El pòdcast "Leyendas Barça al Micrófono" ha estrenat un nou episodi aquest divendres 8 de març. Els exjugadors David "Pirri" Almazán, Moha Youbi i Alberto Manga són els convidats d'aquesta tertúlia presentada per Juan Manuel Asensi. El nou capítol del podcast de l'Agrupació de Jugadors ja està disponible a les plataformes Spotify i Youtube.

  • David "Pirri" Almazán (1974) es va formar a les categories del FC Barcelona, des de l'Infantil fins el Barça B (1988-1995) i va arribar a debutar amb el primer equip en partit de Copa Catalunya. Va a jugar a diferents clubs de Primera Divisió i es va retirar al Sabadell amb 33 anys. Actualment és directiu de l'Agrupació de Jugadors.

 

  • Mohamed El Yaagoubi (1977) va jugar al FC Barcelona entre el 1997 i el 2000, i ho va fer a les categories amb el C i el B. En el programa recorda alguns moments brillants de la seva trajectòria, com el debut a primera divisió, que el va fer a les files de l'Osasuna precisament de visitant al Camp Nou.

 

  • Alberto Manga (1980) també va créixer a les categories inferiors blaugrana fins arribar al Barça B. Posteriorment va jugar en diversos clubs catalans fins a penjar les botes el 2016, quan jugava al Vilassar de Mar.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut