Marcial, Gallego i Sadurní, convidats al podcast de l’Agrupació

Marcial, Gallego i Sadurní, convidats al podcast de l’Agrupació

Juan Manuel Asensi modera la conversa "Leyendas Barça al Micrófono. Los Inmortales", que aquest divendres estrena el capítol 15

Marcial Pina, Fernando “Gallego” i Salvador Sadurní són els exfutbolistes del FC Barcelona convidats a “Leyendas Barça al Micrófono, Los Inmortales” el pòdcast de l’Agrupació de Jugadors presentat per Juan Manuel Asensi. En la conversa, ja disponible des d’aquest divendres 5 d’abril a Spotify, els exjugadors recorden especialment l’època en què van coincidir a les files blaugrana i de la qual va sorgir una gran amistat. Una relació enfortida per les hores que passaven junts, en els entrenaments, en el temps lliure i en desplaçaments que per a un partit de lliga podien arribar a ser de 4 dies i en tren.

Marcial, Gallego, Asensi, Sadurní i Zuviría

Tots 3 rememoren els seus inicis com a futbolista, com el cas de Sadurní, que recorda que va debutar al primer equip del Barça en un partit de Copa per una coincidència de diferents fets: “Ramallets es lesiona, el segon porter no podia jugar perquè era estranger i d’un dia per l’altre em va fer debutar a mi, que estava cedit al Mataró.” L’exporter va jugar 16 temporades al primer equip blaugrana.

Al llarg de la conversa amb Asensi, els exjugadors també han recordat la costum que hi havia d’organitzar partits homenatge als exjugadors que deixaven el Club, una pràctica recollida en els contractes sempre que s’haguessin jugat un mínim de temporades. Com també han reflexionat sobre la proximitat que hi havia entre els jugadors, premsa i afició. Marcial Pina, per exemple, recorda les arribades al Camp Nou amb l’autocar, baixar la finestra i cridar a l’afició que es preparés que l’Orquestra Filharmònica arribava molt afinada per oferir un gran partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut