L’AJ FCB Femení convenç a Sant Feliu de Llobregat

L’AJ FCB Femení convenç a Sant Feliu de Llobregat

L’equip blaugrana va superar la Peña Recreativa per un resultat de 6 a 1

L’equip femení de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va disputar el diumenge 14 d’abril un amistós davant la Peña Recreativa Sant Feliu: un equip de nova creació que està fent un bon paper a la Lliga de Veteranes, promovent així el futbol femení a la ciutat del Baix Llobregat. El municipal Falguera va acollir la calorosa matinal de futbol on les blaugranes es van imposar per un clar 1-6.

L’equip culer va dominar el joc en tot moment, tot i les constants rotacions sobre el camp executades pels entrenadors Joan Carles Hidalgo i David Forcat per tal de donar minuts a totes les jugadores convocades. Prova d’aquest fet és que Laia López, que partia des de la banqueta, va ser la màxima golejadora del partit amb un doblet. Les altres golejadores de l’AJ FCB Femení van ser Carol Juliench, Marta Melgosa, Cristina Jiménez i Silvia Vives.

L’Agrupació de Jugadors va estar representada institucionalment pel president Juan M. Asensi, el vicepresident esportiu Rafael Zuviría i la delegada institucional Carme Nieto.

Equip AJ FCB Femení - Peña Recreativa

La convocatòria culer va estar formada per: Cristina Molina, Susana Galiana, Esther Imaz, Esther Inglés, Marta Melgosa, Carol Juliench, Cristina Jiménez, Laia López, Laura Caballero, Marta Castany, Loli Lamarca i Silvia Vives. Al cos tècnic, els entrenadors Joan Carles Hidalgo i David Forcat, la fisioterapeuta Laura Ruiz i Montse Vidal com a encarregada del material.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut